Fra og med starten af september, er det muligt at købe Microsoft Enterprise Cloud Suite (ECS) på den aftaletype, der hedder Microsoft Product and Services Agreement - i daglig tale en MPSA - og tilmed med fler-årig subscription og prisbeskyttelse for både private og offentlige kunder.

Dette er en helt central udvidelse af Microsofts MPSA, og en vigtig milepæl i strategien for en "cloud-first" og "mobil-first" verden.

ECS er et super tilbud til kunder, der ønsker en cloud-centreret løsning med en enkel per-user licensmodel. ECS indeholder Office 365 E3, Enterprise Mobility Suite (EMS) og Windows Software Assurance per bruger i et enkelt varenummer. Produktet kan købes med en overbevisende suite-rabat. Det er muligt at købe prouktet som et år, to år eller tre års "subscription". Desuden kan kunderne drage fordel af prisbeskyttelsen på ordrer, der lægges på MPSA aftalen inden for "subscription perioden ».

Disse forbedringer af aftalen kommer samtidig med den seneste tilføjelse af Azure consumption services og MSDN-abonnement, som blev tilføjet i juli.


Vil du vide mere om Microsoft ECS, kan du downloade pdf'en Enterprise Cloud Suite At a Glance her.

Kontakt os

Camilla Smith

Camilla Smith

Licens Desk Manager