COMPAREX Vendor section
COMPAREX – Licensing Solution Partner of Microsoft

Microsoft FastTrack Adoption Offer kan stadig bruges

Vidste du, at hvis du er Microsoft Cloud-kunde, så har du krav på Microsoft FastTrack midler, der betyder, at du kan få gratis konsulenthjælp til implementering af Office 365?

Microsoft kalder denne service for "Fast Track Adoption Offer". Så har du købt Office 365 fra den 1. september 2015 og indtil den 30. juni 2016, er du berettiget til at få hjælp fra Microsoft i forhold til implementering af dit køb på Office 365.

For at tage den indkøbte teknologi i brug, yder Microsoft støtte til, at teknologien implementeres af en Microsoft Solution Integrator (SI) i din virksomhed. 

Er du berettiget til Microsofts Adoption Offer, skal du benytte dig af tilbuddet senest 12 måneder minus 45 dage efter, du har købt Office 365. Har du købt den 30. juni 2016 bliver den 15. maj 2017 altså den absolut sidste dato for FY16 Adoption Offer requests.

På denne dato skal formalia være på plads. Det vil sige, at anmodning skal være sendt afsted og godkendt af Microsoft inden denne dato. Samme formalia gør sig gældende for Cloud PBX Adoption Offer.

Nye regler efter 1. juli 2016

Ifølge seneste udmelding fra Microsoft Fast Track så er der ikke planer om at forny Office 365 Adoption Offer på aftaler indgået efter den 1. juli 2016.

Kontakt COMPAREX, når du har spørgsmål om din Microsoft Cloud-aftale.

 

Kontakt COMPAREX' licenseksperter