Microsoft SAM Engagements

Tilfør din licenshåndtering ekstra værdi med SAM Engagements

Hos COMPAREX tilbyder vi forskellige typer SAM Engagements. Faktisk hele syv af slagsen. Her på siden kan du få et overblik over de forskellige Microsoft SAM Engagements.

Vil du høre, hvordan du helt konkret kan drage fordel af en eller flere SAM Engagements, er du velkommen til at kontakte COMPAREX - så får vi en snak om, hvad der passer bedst til dit behov.

SAM Baseline Review

Få et overblik over dine licenser - enten alle licenser eller på udvalgte producenter. Med en SAM Baseline får du et øjebliksbillede over indkøbte og forbrugte licenser i rapportform. Det er altså en licensbalance, hvor udbyttet gør det muligt at se, om virksomheden er over-, under- eller korrekt licenseret.

Læs mere om fordelene og udbyttet ved en SAM Baseline her ...

True-Up Assist

En gang om året bliver virksomheder med en Microsoft Enterprise Agreement bedt om at tilpasse deres aftale til det samlede antal licenser, de har tilføjet i de foregående 12 måneder.

COMPAREX kan hjælpe din virksomhed med True-Up processen: en opgørelse over alle de kvalificerede enheder, brugere og processorer tilføjet aftalen i løbet af året.

COMPAREX' True-Up Guide kan du downloade her

SQL Workload Engagement

En SQL Workload Engagement er designet til at give en end-to-end analyse og kortlægning af virksomhedens SQL-miljø - samtidig med at der tages hensyn til den nuværende implementering, brug og licensering af data. Analysen vil danne grundlag for virksomhedens samlede SQL-server tilstand i forhold til strategi.

Produktark om SQL Workload Engagement (engelsk)

Non-production Environment Engagement

Et non-production miljø består af maskiner, der udelukkende anvendes til andre formål end produktions formål, såsom udvikling og test af brugerdefineret software eller udvikling af særlige applikationer. Med en Non-production Environment Engagement får virksomheden blandt andet en samlet vurdering af deres non-production miljø samt anbefalinger til optimering af licensering i miljøet og SAM.

Produktark om Non-production Environment Engagement (engelsk)

Virtualization Engagement

Når du vælger en Virtualization Engagement fra COMPAREX, får du efterfølgende en virtualiserings optimeringsrapport. Denne rapport skal indeholde, men er ikke begrænset til, følgende oplysninger:

  • Vurdering af det samlede virtualiserede miljø og anbefalinger til optimering af brugen af virtualisering.
  • Identificering af under-udnyttede virtualiseringsrettigheder (Unlimited Virtualization benefits, Licens Stacking, Licens Mobility, etc.)
  • ROI-diskussion og -analyse

Produktark om Virtualization Engagement (engelsk)

Deployment Planning Engagement

Med denne SAM Engagement udarbejder COMPAREX Proof of Concept (PoC) for det valgte Microsoft værktøj sammen med en SAM Improvemet Plan, der fokuserer på at fremme virksomhedens SAM-modenhed med nøglekompetenser inden for hardware og  software inventory. 

Produktark om Deployment Planning Engagement (engelsk)

Cloud Ready Engagement

Med en Cloud Ready Engagement får du en end-to-end analyse af hvor klar virksomhedens infrastruktur er klar til skyen - naturligvis under hensyntagen til den aktuelle software-implementering, forbrug og licensering. Analysen skal danne grundlag for evalueringen af virksomhedens samlede Cloud-"tilstand" i forhold til cloud-strategien, samtidig med at den giver indsigt i de forretningsmæssige, licens- og teknologiske fordele for at flytte nogle eller alle workloads til skyen.

Produktark med Cloud Ready Engagement (engelsk)

We are Microsoft Partner

Kontakt os

Louise Kjær Bengtson

Louise Kjær Bengtson

SAM Project Leader