COMPAREX Vendor section
COMPAREX – Partner of SMS Passcode

SMS PASSCODE - kort og godt

SMS PASSCODE er en dansk-udviklet og internationalt prisbelønnet, multi-faktor sikkerhedsløsning, som fører an med en række innovative fordele. Når en bruger tilgår et system, valideres først brugernavn og password. Derpå indhenter SMS PASSCODE lokations-information og genererer en engangskode, som kun fungerer til det igangværende log-in (session). Koden sendes til brugerens mobil- enhed via SMS, Voice-call eller Secure e-mail. Brugere uden en mobil kan anvende en USB CloudKey. Når brugeren indtaster koden, opnås adgang til systemet.

Det giver en række fordele:

  • En mere sikker log-in proces, der beskytter mod selv de mest avancerede identitetstyveri metoder på nettet
  • Hurtig installation i de førende remote adgangs systemer, såsom Citrix, Microsoft inkl. OWA, Virtuelle Desktops, VPN, SSL VPN mv.
  • En skalerbar og fejl-tolerant platform inklusiv global redundant kodeleverance, samt cloud-ready server arkitektur
  • Reducerer omkostningerne med 50% eller mere sammenlignet med de traditionelle token-baserede alternativer

Få alle cloud-fordelene uden at gå på kompromis med sikkerheden

Høj skalerbarhed og lav økonomisk binding er blandt fordelene, der får et stigende antal virksomheder til at vælge cloud-baserede værktøjer og services som for eksempel Office365. Det kan dog blive en dyr affære, hvis ikke adgangen til løsningen er beskyttet med multi-faktor sikkerhed. Brugernavn og password er ikke længere nok til at validere brugerne og holde hackerne ude. En nylig undersøgelse viser, at 76% af alle hackers angreb lykkedes ved hjælp af stjålne eller svage brugernavne og passwords.

Intuitivt for brugerne, nemt at administrere for IT

Med SMS PASSCODE opnår I effektiv beskyttelse af jeres cloud-miljø. Brugerne modtager en éngangskode til deres telefon via SMS, som de skal indtaste sammen med brugernavn og password. Koden genereres i realtid og er låst til det enkelte loginforsøg. Faktorer såsom GEO IP og brugerens adfærdsmønstre kan også bruges til at validere brugeren.

Løsningen er enkel og intuitiv for brugerne og samtidig nem at administrere for IT.

Demo af løsningen

Vil du prøve SMS PASSCODE's løsning? Så har du muligheden lige her - bare klik på linket.

Kontakt os