Snow Software kan hjælpe dig med at minimere risici, omkostninger og kompleksitet i henhold til software- og licensindkøb. Mange virksomheder ender med at betale for meget for deres software, hvilket ofte skyldes en manglende forståelse for det egentlige forbrug. Det er her Snow kommer ind i billedet. Snows løsninger kan give dig et nøjagtig billede af alle virksomhedens software- og hardwareaktiver, licenser og applikationsbrug. Dette sikrer, at du betaler for licenser til den software, du faktisk bruger – hverken for lidt, eller for meget. Dermed sikrer du, at din investering er placeret rigtigt.

Med Snow Software får du følgende fordele:

  • Transparent overblik over brugen af din software
  • Reducering af compliance risici
  • Færre udgifter til licenser
  • Identificering af sikkerhedshuller i software porteføljen  
  • Besparelser i forhold til tid og arbejdskraft

Flere end 5000 organisationer på globalt plan har tillid til Snows platforme til styring af licenser på over 10 millioner enheder. Snow Software recognition understøtter data fra 24.000 softwareudbydere, samt 200.000 applikationer på alle større platforme, såsom Windows, Mac, Linux, Unix, Android mm. Den data der bliver indsamlet bliver automatisk analyseret, og resultatet af denne analyse giver dig en forståelse for hvilke licenser og applikationer, din virksomhed har behov for.

Hvad kan Snow Software? Se videoen og find ud af det..

Vil du vide mere om, hvordan COMPAREX kan hjælpe dig med en løsning fra Snow - eller har spørgsmål til Software Asset Management - så udfyld formularen her på siden, og vi vender hurtigt tilbage til dig.

Kontakt os

Udfyld formularen og en af vores lokale eksperter vil kontakte dig snarest muligt.

COMPAREX Portfolio Management Platform

COMPAREX Portfolio Management Platform giver dig et komplet overblik over din software. Det åbner op for besparelser eksempelvis gennem konsolidering og eliminering af potentielle sikkerhedsrisici.

Vil du vide mere om COMPAREX?

Følg os på LinkedIn

Vil du være opdateret på vores services, produktnyheder og it-branchen generelt? Så følg os på LinkedIn:

Følg COMPAREX på LinkedIn!

 
Nyhedsbrev

Med COMPAREX Danmarks nyhedsbrev bliver du løbende opdateret på ydelser, produkter og aktiviteter. Vi udsender nyhedsbrevet én gang om måneden, og du har altid mulighed for at framelde dig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her!