COMPAREX Vendor section
COMPAREX – Premier and Premier Solution Partner of VMware

VMware er global leder inden for virtualisering og cloud-infrastruktur, der leverer gennemprøvede løsninger, som giver hurtigere it ved at mindske kompleksiteten og muliggør mere fleksibel levering af services.

VMware giver virksomheder og organisationer mulighed for at bruge en cloud-model, der løser deres unikke problemer og takket være sine mere end 480.000 kunder og 55.000 partnere hjælper VMware virksomheder i alle størrelser med at reducere omkostninger, være mere fleksible og udnytte eksisterende muligheder.

1 plus 1 giver 3: VMware-løsninger leveret af COMPAREX

COMPAREX er en af de største leverandører af volumenlicenser for VMware - og har partnerstatus som Premier Partner.

Partnerskabet betyder, at COMPAREX kan levere den bedste kvalitet og service til vores kunder i forhold til salg og tekniske færdigheder.

COMPAREX og VMware kan kigge tilbage på et mangeårigt succesfuldt forhold, der startede for mere end 10 år siden og har været voksende lige siden. VMware har tildelt COMPAREX flere udmærkelser såsom EMEA Solution Provider of the Year og infrastruktur Virtualization Competency Partner.

Desuden ser VMware COMPAREX som en stærk strategisk partner og forhandler, og derfor er COMPAREX én af få EMEA Partnere, som har en permanent plads i VMwares Advisory Board.

På gruppeniveau samler COMPAREX flere - ja, næsten alle de forskellige VMware-kompetencer, man som partner kan opnå. For den store investering i udvikling af VMware-forretning blev COMPAREX belønnet med VMware EMEA Regional Premier status som er den højeste status en partner kan modtage inden for VMwares Partner Program.

Derudover er COMPAREX også blevet anerkendt som den ledende partner inden for support af kunder inden for hosting: VSPP EMEA Premier Aggregator.

 VMware EMEA Regional Premier Partner

 VMware VSPP EMEA Premier Aggregator

Som VMware-partner kan COMPAREX understøtte kunderne inden for alle områder af VMware-forretningen, ligesom vi har en enorm vidensbase vedrørende konsulentydelser og licensrådgivning. Desuden er COMPAREX anerkendt som en betroet rådgiver i forhold til at kunne støtte kunderne med at identificere den mest hensigtsmæssige løsning - tilpasset deres specifikke behov.

 Vi har certificerede VMware-specialister

 •  VAC – VMware Authorized Consultants: 35+
 •  VCP – VMware Certified Professional: 80+
 •  VTSP – VMware Technical Sales Specialist: 160+
 •  VSP – VMware Sales Professional: 550+

Vores kunder kan nyde godt af at COMPAREX er en international, verdensomspændende virksomhed. Det betyder, at COMPAREX kan tilbyde disse services og know-how til kunder - ikke bare lokalt - men også globalt.

 I APJ/APAC og Americas (Enterprise Partner) har vi vundet følgende priser:

 •  Global Winner 2015 – Innovations Partner of the Year
 •  Global Winner 2014 – Renewals Partner of the Year
 •  EMEA Winner 2015 – Innovations Partner of the Year
 •  EMEA Winner 2014 – Renewals Partner of the Year
 •  EMEA Winner 2013 – Premier Partner
 •  EMEA Winner 2012 – Infrastructure Virtualization Partner of the Year
 •  EMEA Winner 2012 – Government Partner of the Year
 •  EMEA Winner 2010 – Infrastructure Virtualization Competency Partner of the Year
 •  EMEA Winner 2009 – Solution Provider of the Year

Du kan finde detaljeret information om VMwares produkter & licenser på COMPAREX'  VMware microsite.

For yderligere rådgivning og for at finde den licensmodel som passer til din virksomhed, er du velkommen til at kontakte os.

Kontakt os