Ønsker du en bedre måde at administrere softwarelicenser og samtidigt sikre den bedste pris?

Microsoft Enterprise Agreement (EA) er et oplagt valg for større virksomheder og organisationer, da denne type aftale sikrer lavest mulige licensomkostninger.

For at Microsoft EA er fordelagtig, skal der være tale om et større antal computere/enheder. Hermed er der nemlig penge af spare ved et køb af et stort antal licenser, også kaldet volume licensing. Virksomheder med flere end 500 brugere eller enheder vil derfor kunne drage nytte af en EA.

 

Hvorfor Microsoft Enterprise Agreement?

En EA giver den bedste værdi for organisationer, der ønsker at købe cloud services og software-licenser under én og samme aftale. Det bliver dermed nemmere at holde styr på administrationen af programmer, på tværs af organisationen.

Med en EA sikrer man desuden de seneste versioner af cloud- såvel som on-premise software, så man altid er bedst rustet til at møde tidens udfordringer.

Altså får man en løsning der er:

  • Bedst i pris
  • Fleksibel ift. fremtidig teknologiske udvikling
  • Håndterbar – Det har aldrig været lettere at danne overblik og styre licenser.

Her kan du læse meget mere om, hvordan COMPAREX kan hjælpe dig med en Microsoft Enterprise Agreement.

COMPAREX er guldpartner

COMPAREX er Microsoft Licensing Solution Provider i Danmark og ledende i Europa, såvel som resten af verden når det drejer sig om Microsoft Volume Licensing. Som guldpartner hos Microsoft har vi de bedste forudsætninger for at hjælpe dig med at sikre de bedste licensaftaler.

Læs mere om vores kompetencer og ydelser.

Kontakt COMPAREX og hør mere om Enterprise Agreement Danmark

Vi står klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål, eller ønsker mere information. Ring på telefon 44 88 99 00, eller send en mail til salg@comparex.dk.

Kontakt os