Hos COMPAREX tilbyder vi professionel rådgivning og services inden for license management. Vores portefølje består af softwarelicenser fra mere end 3.000 leverandører og herunder rådgivning, samt professionelle serviceydelser.

Vi sørger for at reducere de risici og omkostninger samt den kompleksitet, der er forbundet med håndteringen af softwareaktiver og -licenser. Flere tusind virksomheder og organisationer verden over sætter deres lid til, at COMPAREX kan hjælpe med at undgå overforbrug af software og samtidig sikre overholdelse af licensregler.

 

Software License Management

License Management kan defineres som de processer og systemer, der anvendes til at styre og dokumentere, at virksomheden overholder reglerne for brug af softwarelicenser. Endvidere kan software license management være med til at forhindre at softwareprodukter kopireres eller deles ulovligt af ikke-licens brugere. 

License Management giver altså din virksomhed et springbræt til et softwaremiljø med:

  • bedre licensudnyttelse
  • større fleksibilitet
  • bedre økonomisk kontrol

I bund og grund handler License Management om, ikke at betale for mere end der bruges – og det er præcis hvad COMPAREX hjælper din virksomhed med. COMPAREX er særligt specialister inden for Adobe License Management og Microsoft License Management.

Få kompetent sparing med software- og licenseksperter

COMPAREX tilbyder professionel rådgivning inden for en lang række softwareprodukter og licensaftaletyper. Vi er særligt specialiserede inden for:

Når du vælger COMPAREX, er du sikret rådgivning fra specialister med stor ekspertise inden for branchen, som til enhver tid er klar til at rådgive dig om forskellige scenarier i forhold til din virksomheds aktuelle og fremtidige software- og licensbehov.

Med COMPAREX som din software- og licensspecialist opnår du følgende fordele:

  • Du kommer rigtigt fra start på software- og licenssiden
  • Reducering af licenser og vedligeholdelsesomkostninger
  • Overholdelse af gældende licensregler
  • Forenklet licensstyring
  • Unødige omkostninger til software
  • At softwaren er den rette til dit behov og dit it-miljø
  • Sikkerhed for korrekt licenserering

Få professionel assistance til at finde rundt i softwarereglerne og licenserne. Kontakt vores ekspertteam på telefon +45 4488 9900 eller salg@comparex.dk og hør mere om vores forskellige løsninger inden for License Management.

COMPAREXonline

 Få mere at vide om COMPAREXonline

COMPAREX SoftCare

 Software License Management

SAM-as-a-Service med SAM2GO

 Software Asset Management

Vil du vide mere?

LinkedIn

Vil du være opdateret på vores services, produktnyheder og it-branchen generelt? Så følg os på LinkedIn:

Følg COMPAREX på LinkedIn!

Nyhedsbrev

Med COMPAREX Danmarks nyhedsbrev bliver du løbende opdateret på ydelser, produkter og aktiviteter. Vi udsender nyhedsbrevet én gang om måneden, og du har altid mulighed for at framelde dig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her!

Kontakt COMPAREX