Leder du efter nye jobudfordringer og -oplevelser?

COMPAREX har kontor i Birkerød, Kista, Linköping, Helsinki og Oslo.

Vi har i øjeblikket ingen ledige stillinger, men du er velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til os på nordics@comparex.com.

Your Development

 Din udvikling

Vi bestræber os på at skabe en meningsfuld og givende arbejdsplads for vores medarbejdere. Vores fokus er især på medarbejderens rolle og udvikling af talenter, fremfor udelukkende at fokusere på enkelte opgaver. Vi tror på, at denne tilgang motiverer medarbejderne og gør, at de kan udvikle sig på bedst mulig vis. Derudover mener vi, at du som medarbejder skal have mulighed for at arbejde individuelt og udforske dine kompetencer. Dermed ikke sagt at vi ikke bruger tid på at sætte vores medarbejdere godt ind i deres stilling og sørger for et godt oplæringsforløb – det er selvfølgelig også en vigtig prioritet for os.

Your Challenges

 Dine udfordringer

COMPAREX er en global virksomhed, som opererer på et marked, der er i konstant forandring. Derfor er det vigtigt, at man er omstillingsparat og klar til at følge med, når markedet udvikler sig. Vi er en salgsorganisation, og vores beslutninger og handlinger er altid præget af den ”can do”-kultur, der influerer hele virksomheden. Derfor er det også vigtigt, at du har gåpåmod og er klar på at løse de udfordringer, der måtte opstå, i fællesskab med dine kolleger.

Your Success

 Din success

Vi mener, at fundamentet for en succesfuld forretning er glade og tilfredse medarbejdere. Derfor bør arbejdspladsen være mere end et sted, hvor man udelukkende skal nå mål og deadlines. Fleksibiliteten går begge veje. Vi forventer, at vores medarbejdere er fleksible, når der er behov for det, men vi sørger også for, at de har rig mulighed for selv at tilrettelægge deres arbejdsuge - f.eks. med en hjemmearbejdsdag. Vi fejrer vores succeser med forskellige arrangementer, såsom afslutningsfester, fælles morgenmad, grill-aftener og meget mere.

Vores værdier

Bliv en del af vores mission