Har du lyst til at arbejde for en spændende international virksomhed hvor du får en udfordrende rolle? COMPAREX Nordics er rivende udvikling, og vi søger derfor nye medarbejdere, der har vindermentalitet og lyst til at arbejde for verdens bedste softwarerådgiver. Vi søger nu en Key Account Manager til vores danske kontor som vi forestiller os har et par års erfaring fra en lignende rolle, hvor du også har arbejdet med salg af software (gerne Microsoft) samt relaterede services.

I jobbet er du den primære kundekontakt til relevante Key Accounts og dit primære fokus vil være at servicere, udfordre og vækste en eksisterende kundeportefølje, men også at finde og udvikle nye kunder, så du får udvidet din kundeportefølje. Du rapporterer til Salgchefen.

COMPAREX’ ydelser inden for software asset management, managed services, rådgivning samt salg af software og cloud løsninger vil være dit fokusområde over for din kundeportefølje.

Vi tror at du:

  • Er resultatorienteret og struktureret

  • Kan udvikle et strategisk samarbejde med en række af vores nøglekunder hvor du bygger netværk på flere niveauer, inkl. C-level

  • Kan etablere, udbygge og modne en salgspipeline

  • Tør udfordre vores kunder, kan bringe værdi til processen og kan lukke ordren!

  • Kan udvikle salgsinitiativer i samarbejde med resten af organisationen

  • Fungerer i en organisation med høj puls og mange deadlines

Din baggrund:

  • Du har erfaring fra it-branchen og rigtig gerne med licensering af Microsoft-software og løsningsrådgivning

  • Du er vant til at arbejde selvstændigt, , forstår værdibaseret løsningssalg og giver ikke op

  • Du har erfaring med B2B-salg og har en bred forståelse for begreberne i it-branchen

COMPAREX tilbyder

Hos COMPAREX får du en super spændende hverdag hos verdens bedste software- og cloud rådgiver. Du kommer til at samarbejde med de dygtigste lokale og internationale kolleger i branchen. Vi tilbyder en god løn, pension og sundhedsforsikring – suppleret med en meget attraktiv bonusordning og gode ansættelsesforhold på en fleksibel arbejdsplads. Vi er en moderne arbejdsgiverder tror på frihed med ansvar. Desuden får du en sjov hverdag med dine lokale kolleger i dejlige, lyse lokaler.

Rekrutterings-processen håndteres af SalesOnly, men du bliver ansat af COMPAREX. Har du har spørgsmål, bedes du kontakte Rekrutteringskonsulent Johnny Bjørklund på telefonnr: +45 31 77 25 92 eller email: johnny.bjorklund@salesonly.se

Om COMPAREX

COMPAREX Nordics er 100 % ejet af COMPAREX AG, der har hovedkontor i Leipzig i Tyskland. COMPAREX Gruppen er Europas suverænt største softwarerådgiver og -leverandør og femte største på verdensplan. Desuden har vi verdens bedste og stærkeste ydelser inden for Software Asset Management. 

Vi tilbyder  markedets mest specialiserede og globalt orienterede licensrådgivning takket være samarbejde med flere end 2350 kolleger på 80 kontorer i 34 lande på tværs af Europa, Afrika, Asien samt Syd- og Nordamerika. COMPAREX Gruppen havde sidste år en omsætning på mere end 1,7 mia. €.

COMPAREX har den højest opnåelige globale partnerstatus med velkendte softwareproducenter på markedet - heriblandt Microsoft, Citrix, VMware, Adobe, Symantec, IBM og Oracle.

COMPAREX har mere end 3.500 individuelle certificeringer fordelt på 75 leverandører.