Virksomhedskulturen hos COMPAREX er først og fremmest formet af vores kerneværdier: PRIDE.

PRIDE står for Personal Growth, Respect, Integrity, Diversity og Excellence. Disse værdier ses gennem hele virksomheden, både globalt og lokalt. Du kan læse mere om vores værdier herunder.

Personal Growth

Hos COMPAREX har vi fokus på individet, og vi sætter en stor ære i at sikre, at vores medarbejdere har rig mulighed for at udvikle deres personlige kompetencer og evner. Når man bliver en del af COMPAREX-teamet, sørger vi for, at man er godt klædt på til at møde de udfordringer, markedet måtte bringe. Desuden lytter vi til vores medarbejdere, så deres gode idéer kan hjælpe med at forme virksomheden.

Respect

Det er vigtigt for os, at man sætter pris på og støtter hinanden. Respekt skal vi have blandt kolleger, partnere og kunder. Målet er at danne et åbent og ærligt miljø i virksomheden, hvor tillid og forståelse er i fokus. På denne måde kan vores medarbejdere udvikle sig og lære fra hinanden.

Integrity

Hos COMPAREX forstås integritet på flere måder. For det første bestræber vi os på, at alle medarbejdere i virksomheden agerer på en ærlig, fair og etisk korrekt måde, så der er sammenhæng mellem det, vi siger, og det vi gør. Det er fundamentet for vores troværdighed som virksomhed.

Dette går også hånd i hånd med vores kernekompetence, som er at hjælpe vores kunder med at være compliant, mens vi samtidig driver økonomisk effektivitet.

Diversity

Hos COMPAREX anser vi diversitet blandt vores medarbejdere som en berigelse for virksomheden. Som mennesker bliver vores verdenssyn og forståelse forstærket i mødet med forskellige kulturer, og det er en faktor, der gør, at COMPAREX konstant kan udvikle sig som virksomhed. Det er denne smeltedigel, som gør os til en sand global virksomhed.

Exellence

Vi bestræber os konstant på at være de bedste inden for vores felt. Hos COMPAREX arbejder vi altid på at udvikle vores services og forretning, så det er tilpasset efterspørgslen på markedet, og de krav kunderne stiller til os.

LinkedIn

Vil du være opdateret på vores services, produktnyheder og it-branchen generelt? Så følg os på LinkedIn:

Følg COMPAREX på LinkedIn!

Nyhedsbrev

Med COMPAREX Danmarks nyhedsbrev bliver du løbende opdateret på ydelser, produkter og aktiviteter. Vi udsender nyhedsbrevet én gang om måneden, og du har altid mulighed for at framelde dig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her!

Kontakt COMPAREX