Oplev mulighederne med Microsoft Cloud og meget mere…

It-verdenen er vendt på hovedet, og din organisation følger sikker snart efter. Medarbejdere forventer, at de kan være online hvor som helst, når som helst -  som de kan med deres smartphones. I den forbindelse er der adskillige cloud services, som din virksomhed nemt kan implementere til fleksible priser. Opdag ubegrænsede muligheder og imødegå forventningerne fra dine medarbejdere.  

Brugen af mobile devices og cloud computing har store konsekvenser for de tjenester, it-afdelingen leverer til resten af virksomheden. Det skaber værdifulde muligheder, men har også sine faldgruber. Så hvis du overvejer at rykke hele eller dele af din infrastruktur i skyen, skal du sørge for at være velinformeret. 

COMPAREX tilbyder flere forskellige lærerige workshops, hvor vi gennemgår de seneste tendenser og markedsudviklinger, som vores eksperter oversætter til konkrete løsninger, der kan hjælpe dig på vej.

Her får du en kort beskrivelse af nogle af vores workshops:

Arbejd effektivt i skyen

Fremtidens arbejdsplads er i skyen. På denne workshop, ser du de mest relevante funktioner inden for Microsoft Cloud Services. Med Office 365, CRMonline og Enterprise Mobility tilbyder Microsoft en voksende portefølje af cloud-tjenester, som sikrer høj produktivitet fra dine medarbejdere. Baseret på stikprøvescenarier og live demonstrationer, kan du opleve merværdien af Microsoft-tjenesterne. Ydermere vil du blive introduceret til Workspace 365 fra COMPAREX. Den ultimative cloud-arbejdsplads, der med fokus på Cloud Strategy Overview altid er tilgængelig, lige meget hvor du befinder dig.

Flyt dit datacenter i skyen

Din organisation vil ikke kun få gavn af arbejdsområderne i skyen. Den vil også kunne drage fordel af at flytte opgaver fra datacenteret til skyen. Til det er Microsoft Azure en passende platform. Azure tilbyder en stadig voksende samling af integrerede tjenester, storage, data, netværk og applikationer. Ikke alene betyder det, at du kan arbejde meget hurtigere, du får også mere fra hånden og sparer penge. 

Cloud Strategy Overview - inspirationsworkshop

Få overblik over hvordan din organisation kan drage nytte af de forskellige Microsoft-cloud services og Workspace 365s funktionalitet i skyen. På COMPAREX' interaktive inspirations cloud-workshop, som varer en halv dag, vil COMPAREX' cloud-eksperter bidrage til relevante refleksioner ved netop din virksomhed og jeres IT. I samarbejde med dig, opstiller vi en køreplan med forslag til opfølgende workshops og assessments.

Formålet er at sikre din organisation en problemfri og effektiv overgang til skyen. Som forberedelse til workshoppen vil der blive lavet et konferenceopkald, hvor dine specifikke udfordringer vil blive i talesat.

Hvordan kommer du i gang med Cloud?

For at du kan komme godt i gang med Microsofts Cloud services kan COMPAREX hjælpe din organisation gennem disse 5 punkter:
 

1. Workshops inden for disse områder:

  • Office365
  • CRMOnline
  • Azure
  • Enterprise Mobility & Windows 10
  • Workspace 365
  • Cloud Backup & Recovery


2. Readiness

  • Persona Assessment
  • Licens Readiness Assessment
  • Cloud Readiness Assessment
  • Proof of Concepts


3. Implementering

COMPAREX aktiverer den valgte cloud service og understøtter implementeringen med netop dit miljø.


4. Migrering

Afhængigt af din situation og dine præferencer vil COMPAREX udføre migreringen til skyen eller sørge for at migrere sammen med vores fortrukne partner. 


5. Adoption

I dette sidste punkt vil vi gennem proaktiv support og træning af brugerne guide dig i forhold til at tage den nye teknologi i brug. Desuden vil vi levere rapporter om, hvordan cloud-miljøet bruges.

Pris

Har din organisationen en Microsoft Enterprise-aftale eller en Enterprise-abonnementsaftale? Så kan du muligvis bruge Software Assurance Planning Services, for at komme et skridt længere på rejsen mod skyen.

Kontakt os

Peter Balling Stockmann

Peter Balling Stockmann

Cloud Solution Advisor