Bliv klogere på mulighederne med Microsofts populære Office 365-suite

Kan du arbejde fra skyen med de nyeste versioner, har du altid dine forretningsapplikationer lige ved hånden,
og har du mulighed for at bruge din e-mail og forretningsdokumenter, når du er på farten? Det lyder måske
som simple spørgsmål og helt normalt i disse dage, men indtil for nylig var det alt andet end det. For får din
organisation mest muligt ud af skyen? Ved du hvilke muligheder, der findes, og hvilke fordele din virksomhed
kan få ud af Office 365?

Hvad er dine fordele?

På kun få timer opdaterer COMPAREX dig og dine kolleger på Cloud Computing generelt, Microsoft Office 365 og integrationen med COMPAREX Cloud Platform Workspace 365. Med workshoppen får du:

  • Øget kendskab og forståelse for markedsudviklingen
  • Opdateret hele it-organisationen på online services
  • Inspiration baseret på de udfordringer der opleves i it-organisationen og i forretningen
  • Et overblik over mulige løsninger på disse udfordringer
  • En god introduktion til de cloud-services, som COMPAREX tilbyder
  • En gennemgående Office 365-rådgivning

Det får du ud af workshoppen

På workshoppen tager vi dig trinvis gennem Microsoft Office 365 og viser, hvordan produktivitetspakken tilbyder løsninger, der imødekommer udfordringerne omkring samarbejde og effektivitet på arbejdspladsen. Med flere forskellige scenarier og en omfattende demonstration af funktionaliteterne i Office 365 viser vores eksperter, hvordan Cloud-platformen bidrager til fleksibilitet og produktivitet hos organisationens medarbejdere. Helt specifikt kigger vores eksperter på de krav og ønsker, der er relevante for netop din organisation. Forud for workshoppen har vi et konferencekald, hvor vi gennemgår jeres krav og ønsker.

Målgruppe

Denne Office 365 workshop er udviklet til virksomheder, som ønsker at vide mere om Microsofts Cloud Services generelt. Det vil typisk være it-afdelingen samt nøglepersoner fra forretningen, som deltager i denne workshop.

Next step!

Er du blevet overbevist om de muligheder, skyen har at byde på? COMPAREX‘ eksperter hjælper dig gerne videre og godt i gang! Sammen med dig, vil vi arbejde på at finde ud af i hvilket omfang din organisation er klar til skyen, og hvad der vil være et naturligt næste skridt. Desuden vil vi rådgive om de tekniske og organisatoriske forhold, der er involveret i den digitale transformation, såsom implementering, systemforbindelser, data migrering samt medarbejdernes ibrugtagning af den nye teknologi.

Få mere at vide!

Vil du vide mere om, hvad netop din virksomhed kan få ud af en Office 365 Workshop? Eller kan du ikke vente med at komme i gang? Så kontakt din faste kontaktperson hos COMPAREX eller Peter Stockmann, Cloud Solution Advisor. Vi glæder os til at høre fra dig!

Downloads

Microsoft Office 365 Workshop 

Download vores flyer om Office 365 her.

Kontakt os

Peter Balling Stockmann

Peter Balling Stockmann

Cloud Solution Advisor