COMPAREX er en af verdens ledende it-service leverandører, og nr. 1 inden for licensstyring på EMEA markederne. Vi har eksisteret i mere end 30 års, og vores mål er fortsat, at udvikle innovative services, som understøtter og sikrer, at du nemmere kan håndtere og få det største udbytte af dine softwareprodukter, hvilket generelt resulterer i en højere effektivitet for virksomheden. COMPAREX’ kundeportefølje spænder bredt, og vi rådgiver alt fra små virksomheder til store globale selskaber samt offentlige institutioner. Hos COMPAREX støtter vi alle vores kunder på deres digitale rejse, hvor målet er optimering af virksomhedens produktivitet.

Fundamentet for vores ydelser er licensstyring, softwareindkøb og cloud-tjenester. Derudover tilbyder vi også professionelle, managed services til virksomheder, der har behov for skræddersyede løsninger.
Vores statement ”By Your Side in a Digital World” understreger en af vores vigtigste opgaver – at præsentere vores kunder for de mange muligheder inden for digital transformation, ved at tage hånd om deres vigtigste behov.

COMPAREX gruppen har flere end 2.450 medarbejdere fordelt på mere end 80 lokationer i 35 forskellige lande i både Europa, Asien og Syd-og Nordamerika. I regnskabsåret 2017/18 generede COMPAREX Gruppen en omsætning på 2.533 millioner € / 2.965 millioner $.

COMPAREX Facts & Figures 2017/18

 

 

2.450

Medarbejdere

80+

Kontorer

35

Lande

2.533 milliarder EUR

Revenue

 

 

Koncernstruktur

Virksomhedens hovedkvarter ligger i Leipzig i Tyskland. COMPAREX Holding samler koncernens overordnede ansvar for strategisk forretningsudvikling og forretningsdivisionerne samt andre funktioner såsom Global Account Management, International Marketing and Communications, Investor Relations, Business Analysis, Accounting og Human Resources.

Joining Forces

For at kunne at ekspandere endnu mere har vi etableret et kraftfuldt strategisk samarbejde med Raiffeisen Informatik GmbH, en virksomhed i Østrigs største bankkoncern, Raiffeisen.