COMPAREX Press releases

Marc Betgem udnævnt til Chief Sales Officer for COMPAREX AG

Birkerød, 14.07.2016 – Bestyrelsen for COMPAREX AG har enstemmigt udnævnt Marc Betgem som Chief Sales Officer med virkning fra den 1. juli. Marc Betgem, som er hollænder, har i 17 år arbejdet i forskellige lederstillinger inden for COMPAREX-koncernen. I sin seneste rolle har han med stor succes været Executive Vice President for BeNeLux og Sydafrika.

Wilhelm Doupnik, formand for bestyrelsen hos COMPAREX: "Bestyrelsen er glade for at have fået Marc Betgem, en erfaren og højt respekteret leder, til at tiltræde bestyrelsen i rollen som Chief Sales Officer."

Wilfried Pruschak, CEO, COMPAREX: "Jeg er virkelig glad for, at Marc blev udnævnt til salgsdirektør! Det er et enestående valg, som vil styrke vores salgsorganisation. Ikke alene har Marc iværksætterkompetencer, han besidder også - efter næsten to årtier hos COMPAREX – et indgående kendskab til vores kunders behov."

Medlemmerne i bestyrelsen hos COMPAREX AG er således Chief Executive Officer, Wilfried Prischak, Chief Financial Officer, Thomas Reich, og Chief Sales Officer, Marc Betgem.

Ansvaret for COMPAREX Holland, hvor Marc Betgem indtil nu har været General Manager, er overdraget til den tidligere salgsdirektør, Michel van Teijlingen, som nu er ny administrerende direktør for det hollandske datterselskab.


Marc Betgem, CSO COMPAREX

Marc Betgem

Chief Sales Officer

Kilde: COMPAREX AG

 Klik her for at få billedet i en høj opløsning

 Pressemeddelelse (engelsk - pdf)


 

Om COMPAREX

COMPAREX er en af verdens ledende it-service leverandører, og nr. 1 inden for licensstyring på EMEA markederne. Vi har eksisteret i mere end 30 års, og vores mål er fortsat, at udvikle innovative services, som understøtter og sikrer, at du nemmere kan håndtere og få det største udbytte af dine softwareprodukter, hvilket generelt resulterer i en højere effektivitet for virksomheden. COMPAREX’ kundeportefølje spænder bredt, og vi rådgiver alt fra små virksomheder til store globale selskaber samt offentlige institutioner. Hos COMPAREX støtter vi alle vores kunder på deres digitale rejse, hvor målet er optimering af virksomhedens produktivitet.

Fundamentet for vores ydelser er licensstyring, softwareindkøb og cloud-tjenester. Derudover tilbyder vi også professionelle, managed services til virksomheder, der har behov for skræddersyede løsninger.
Vores statement ”By Your Side in a Digital World” understreger en af vores vigtigste opgaver – at præsentere vores kunder for de mange muligheder inden for digital transformation, ved at tage hånd om deres vigtigste behov.

COMPAREX gruppen har flere end 2.450 medarbejdere fordelt på mere end 80 lokationer i 35 forskellige lande i både Europa, Asien og Syd-og Nordamerika. I regnskabsåret 2016/17 generede COMPAREX Gruppen en omsætning på 2,114 milliarder € / 2,321 milliarder $.

Kontakt os

Henrik Kasbani Andersson

Henrik Kasbani Andersson

Adm. direktør