COMPAREX Press releases

COMPAREX overtager den koreanske licens- og it-konsulentvirksomhed, BUYSOFT Inc.

Birkerød, 17.08.2016 – COMPAREX fortsætter dermed den ekspansive globale vækststrategi og kan i dag offentliggøre, at virksomheden har overtaget aktiemajoriteten i den koreanske licens- og it-konsulentvirksomhed, BUYSOFT Inc. Transaktionen er gennemført, og den følger myndighedernes godkendelse fra 12. august 2016.

Med opkøbet forstærker COMPAREX tilstedeværelsen i Asien, hvor selskabet allerede har datterselskaber i Kina, Indien, Indonesien og Singapore. Opkøbet er det første af sin slags, mellem en international koncern og en lokal virksomhed inden for software licenser og it-konsulentbranchen, i Korea.


BUYSOFT har mere end 17 års erfaring med licensstyring, tekniske konsulentydelser og outsourcing. Virksomheden er anerkendt for at være en af de førende Microsoft LSP (Licensing Solution Providers) i Korea. I dag beskæftiger BUYSOFT Inc. 20 medarbejdere og har, som den eneste virksomhed i den koreanske it-branche, en kvindelig CEO, Tiffanu Baek.


Med BUYSOFT har vi taget et vigtigt skridt for yderligere at styrke vores tilstedeværelse i det pulserende Østasien, og vi er utrolig glade for at kunne gøre det sammen med BUYSOFT. Partnerskabet betyder enorme muligheder for os og nye såvel som eksisterende globale kunder,” siger CEO i COMPAREX, Wilfried Pruschak.


Partnerskabet skærper vores konkurrencefordel over for koreanske virksomheder, der søger en forbedret it-løsning. I BUYSOFT får vi yderligere ekspertise og vores forretningsområder vil fremover også omfatte SAM og cloud. Vi opnår derfor en unik position, hvor vi kan møde efterspørgslen efter software-relaterede services, som f.eks. software asset management. Vi er derfor helt sikre på, at vores beslutning lønner sig,” siger Tiffany Baek, CEO og stifter af BUYSOFT Inc.


Som en del af COMPAREX Group vil BUYSOFT styrke kompetencerne ved nu at kunne levere software licensing og cloud-baserede services i samarbejde med COMPAREX’ internationale organisation.
CEO Tiffany Baek vil fremover skulle referere til Executive Vice President APAC Sebastien Sisombat. Begge parter ønsker ikke at offentliggøre yderligere detaljer i aftalen.

 

Toffany Baek, BUYSOFT CEO

Tiffany Baek

BUYSOFT Inc., CEO

Source: COMPAREX AG

 Klik her for et billede i høj opløsning

COMPAREX er en af verdens ledende it-service leverandører, og nr. 1 inden for licensstyring på EMEA markederne. Vi har eksisteret i mere end 30 års, og vores mål er fortsat, at udvikle innovative services, som understøtter og sikrer, at du nemmere kan håndtere og få det største udbytte af dine softwareprodukter, hvilket generelt resulterer i en højere effektivitet for virksomheden. COMPAREX’ kundeportefølje spænder bredt, og vi rådgiver alt fra små virksomheder til store globale selskaber samt offentlige institutioner. Hos COMPAREX støtter vi alle vores kunder på deres digitale rejse, hvor målet er optimering af virksomhedens produktivitet.

Fundamentet for vores ydelser er licensstyring, softwareindkøb og cloud-tjenester. Derudover tilbyder vi også professionelle, managed services til virksomheder, der har behov for skræddersyede løsninger.
Vores statement ”By Your Side in a Digital World” understreger en af vores vigtigste opgaver – at præsentere vores kunder for de mange muligheder inden for digital transformation, ved at tage hånd om deres vigtigste behov.

COMPAREX gruppen har flere end 2.450 medarbejdere fordelt på mere end 80 lokationer i 35 forskellige lande i både Europa, Asien og Syd-og Nordamerika. I regnskabsåret 2016/17 generede COMPAREX Gruppen en omsætning på 2,114 milliarder € / 2,321 milliarder $.

Kontakt os

Henrik Kasbani Andersson

Henrik Kasbani Andersson

Adm. direktør