COMPAREX Press releases

COMPAREX Group: Maarten van Montfoort er udnævnt til ny Executive Vice President for Nordvesteuropa

Birkerød, 27.09.2016 – Maarten van Montfoort er med omgående virkning tiltrådt rollen som Executive Vice President for COMPAREX Nordvesteuropa.

Efter aftale med bestyrelsen i COMPAREX, bliver Maarten van Montfoort ansvarlig for den nylig etablerede region, som omfatter: Danmark, Norge, Sverige, Finland, UK, Holland, Belgien og Luxembourg. Maarten van Montfoort er tidligere stifter og CEO hos Agile Software og InfraControl, to selskaber som blev overtaget af COMPAREX tilbage i 2013. Han har siden stået i spidsen for integreringen af selskaberne i COMPAREX-Gruppen, en proces som blev afsluttet i april i år.

Wilfried Pruschak, COMPAREX CEO, siger om udnævnelsen: “Jeg er meget stolt over, at vi kunne overtale Maarten van Montfoort til stillingen som Executive Vice President for vores nye region. Hans drive, entusiasme og viden vil sikre os en succes - ikke blot i regionen, men i hele COMPAREX”.

Selv siger Maarten van Montfoort om udnævnelsen: “COMPAREX er en inspirerende virksomhed med en offensiv tilgang til et marked i højt tempo og en pulserende fremtid. Og så ikke mindst med ægte værdiskabende produkter. Jeg er derfor utrolig glad for at være en del af både teamet og forretningen, og jeg ser meget frem til at arbejde sammen med både nye og gamle kollegaer i min nye rolle”.

Maarten van Montfoort overtager stillingen fra den tidligere EVP for Benelux-landene Marc Betgem, som for nyligt blev udnævnt til Chief Sales Officer i COMPAREX.

Maarten van Montfoort, EVP Northwest Europe at COMPAREX

Maarten van Montfoort

COMPAREX, EVP Northwest Europe

Source: COMPAREX AG

 Klik her for at hente billedet i en høj opløsning

 

Downloads

 Press Release (PDF - eng)

Om COMPAREX

COMPAREX er en af verdens ledende it-service leverandører, og nr. 1 inden for licensstyring på EMEA markederne. Vi har eksisteret i mere end 30 års, og vores mål er fortsat, at udvikle innovative services, som understøtter og sikrer, at du nemmere kan håndtere og få det største udbytte af dine softwareprodukter, hvilket generelt resulterer i en højere effektivitet for virksomheden. COMPAREX’ kundeportefølje spænder bredt, og vi rådgiver alt fra små virksomheder til store globale selskaber samt offentlige institutioner. Hos COMPAREX støtter vi alle vores kunder på deres digitale rejse, hvor målet er optimering af virksomhedens produktivitet.

Fundamentet for vores ydelser er licensstyring, softwareindkøb og cloud-tjenester. Derudover tilbyder vi også professionelle, managed services til virksomheder, der har behov for skræddersyede løsninger.
Vores statement ”By Your Side in a Digital World” understreger en af vores vigtigste opgaver – at præsentere vores kunder for de mange muligheder inden for digital transformation, ved at tage hånd om deres vigtigste behov.

COMPAREX gruppen har flere end 2.450 medarbejdere fordelt på mere end 80 lokationer i 35 forskellige lande i både Europa, Asien og Syd-og Nordamerika. I regnskabsåret 2016/17 generede COMPAREX Gruppen en omsætning på 2,114 milliarder € / 2,321 milliarder $.

Kontakt os

Henrik Kasbani Andersson

Henrik Kasbani Andersson

Adm. direktør