COMPAREX Press releases

COMPAREX bliver distributør af Microsoft Cloud Solutions (CSP)

Birkerød, 25.10.2016 – Microsoft har tilknyttet COMPAREX Global Group til den eksklusive kreds af nøje udvalgte distributører af cloud-produkter på CSP (Cloud Solution Provider). Det betyder, at fra i dag vil COMPAREX være en af blot få nøgledistributører af CSP til forhandlere i Danmark.

COMPAREX-gruppen har kvalificeret sig til den vigtige position qua koncernens store geografiske dækning, fuldautomatiske, provisionerings- og faktureringssystem og ikke mindst det gode omdømme og de mange kompetencer virksomheden har, særligt inden for software services og licenser.

“Vi er meget stolte af udnævnelsen. Den giver os en helt unik og strategisk rolle i markedet. CSP rækker jo langt ind i fremtiden, hvad angår levering af software as a Service. Samtidig viser udnævnelsen os den tillid, som Microsoft har til COMPAREX og vores evne til eksekvering,” siger Henrik Kasbani Andersson, administrerende direktør for COMPAREX i Danmark.

Som CSP-distributør kan COMPAREX nu hjælpe partnere med at udbyde Microsoft cloud-produkter til kunderne. Gennem COMPAREX Cloud Center får partnere mulighed for at assistere med komplet support på cloud-platformen i form af teknisk support, migrering, support til slutbrugere og uddannelse.

Som en del af CSP-programmet kan COMPAREX’ partnere derfor tilbyde deres kunder Microsoft Cloud services, som f.eks. Office 365 og Azure. Partnerne bliver på COMPAREX CSP-platform “single point of contact” og styrer alt fra relationerne til kunderne til faktureringen.

”Den store fordel med et partnerskab med COMPAREX er, at forhandlerne nu kan skræddersy helt nye tilbud og services uden først at skulle lægge en større investering,” fortæller Henrik Kasbani Andersson.

Med COMPAREX Cloud Partner-programmet kan partnere kombinere deres egne unikke servicetilbud og de Microsoft-produkter til skyen, som de allerede i dag tilbyder. Samtidig giver partnerskabet mulighed for at inkludere services fra COMPAREX som f.eks. uddannelse og træning, løsninger, lead generering og marketing as a service.

”Vi ser vores nye rolle som CSP-distributør som en strategisk brik, der både kan hjælpe vores partnere og deres kunder med at bygge en succesfuld forretning i skyen, men også rådgivning og implementering af nye cloud-teknologier, som kan løfte kundernes forretning til det næste niveau,” siger Henrik Kasbani Andersson.
 

Om COMPAREX

COMPAREX er en af verdens ledende it-service leverandører, og nr. 1 inden for licensstyring på EMEA markederne. Vi har eksisteret i mere end 30 års, og vores mål er fortsat, at udvikle innovative services, som understøtter og sikrer, at du nemmere kan håndtere og få det største udbytte af dine softwareprodukter, hvilket generelt resulterer i en højere effektivitet for virksomheden. COMPAREX’ kundeportefølje spænder bredt, og vi rådgiver alt fra små virksomheder til store globale selskaber samt offentlige institutioner. Hos COMPAREX støtter vi alle vores kunder på deres digitale rejse, hvor målet er optimering af virksomhedens produktivitet.

Fundamentet for vores ydelser er licensstyring, softwareindkøb og cloud-tjenester. Derudover tilbyder vi også professionelle, managed services til virksomheder, der har behov for skræddersyede løsninger.
Vores statement ”By Your Side in a Digital World” understreger en af vores vigtigste opgaver – at præsentere vores kunder for de mange muligheder inden for digital transformation, ved at tage hånd om deres vigtigste behov.

COMPAREX gruppen har flere end 2.450 medarbejdere fordelt på mere end 80 lokationer i 35 forskellige lande i både Europa, Asien og Syd-og Nordamerika. I regnskabsåret 2016/17 generede COMPAREX Gruppen en omsætning på 2,114 milliarder € / 2,321 milliarder $.

Kontakt os

Henrik Kasbani Andersson

Henrik Kasbani Andersson

Adm. direktør