COMPAREX Press releases

Erling Skaale ny mand i ledelsen hos COMPAREX Danmark

Birkerød, 10.04.2017 – Erling Skaale, 53, tiltræder som Cloud Manager i COMPAREX og bliver samtidig ny mand i ledelsen. Det er dermed en af de helt tunge specialister i cloud-teknologi, som skal stå i spidsen for COMPAREX' cloud-forretning i Danmark.

”Det er et scoop! Erling er en af de mest kompetente cloud-arkitekter og en af de bedste SQL-eksperter i Danmark. Det kan jeg roligt sige. Erling har et helt særligt blik for kundernes behov, og er meget løsningsorienteret. Jeg er derfor helt sikker på, at Erling er den rette til at lede og opbygge vores cloud-forretning,” siger Henrik Kasbani Andersson, adm. direktør i COMPAREX Danmark.

Erling Skaale har mere end 30 års erfaring med it-løsninger og kommer med mere end 17 års dyb teknologisk viden om SQL, udvikling og Business Analytics. Han kommer senest fra en stilling hos Microsoft, hvor han var teknologispecialist og -arkitekt. Erling har herudover en solid erfaring fra blandt andet KMD og flere år som selvstændig. Gennem årene har han rådgivet store, velkendte og internationale virksomheder i cloud-teknologi og løsninger og har opbygget et bredt netværk blandt kunder og partnere.

"Jeg er meget begejstret for, at COMPAREX er så utrolig tæt på deres kunder, som tilfældet er. De har fat i den lange ende, når det gælder Cloud-løsninger. Jeg glæder mig derfor meget til at sætte mine kompetencer i spil, og hjælpe vores kunder med en transition ind i en cloudbaseret verden. COMPAREX er herudover en virksomhed i fuld fart med topmotiverede medarbejdere og en meget engageret ledelse, som jeg glæder mig meget til at være en del af,” siger Erling Skaale, Cloud Manager i COMPAREX Danmark.

Erling Skaales første opgave bliver at cementere og positionere COMPAREX’ cloud-forretning og bygge sit eget cloud-team op. Det nye team af cloud-arkitekter og -specialister vil komme alle virksomhedens kunder til gavn, nuværende som nye.

”Vi ser, at en større og større del kundernes forretning bliver digitaliseret, og at hele forretningsmodellen rykker i skyen. Det er ofte en lang og udfordrende rejse. Vi oplever derfor, at vores kunder ønsker et tættere samarbejde. Vi skal med andre ord ikke blot være der for dem, vi skal være hos dem. Derfor udbygger vi nu, med Erling Skaale i spidsen, vores cloud-kompetencer,” siger Henrik Kasbani Andersson.

      

Erling Skaale, Cloud Manager hos COMPAREX Danmark

Erling Skaale bor i Odsherred og er så begejstret for kaffe, at han i sin fritid har opbygget sit eget lokale kafferisteri, Risteriet på Næbben. Erling har desuden tidligere eksperimenteret med egen vinavl på Nordfyn. Privat er Erling fraskilt og far til to teenagere

 

For yderligere oplysninger, kontakt venligst:

Henrik Kasbani Andersson, adm. direktør, 41900819 eller på e-mail: henrik.andersson@comparex.dk  

Erling Skaale, Cloud Manager, 41900852 eller på e-mail: erling.skaale@comparex.dk


Om COMPAREX

COMPAREX er en af verdens ledende it-service leverandører, og nr. 1 inden for licensstyring på EMEA markederne. Vi har eksisteret i mere end 30 års, og vores mål er fortsat, at udvikle innovative services, som understøtter og sikrer, at du nemmere kan håndtere og få det største udbytte af dine softwareprodukter, hvilket generelt resulterer i en højere effektivitet for virksomheden. COMPAREX’ kundeportefølje spænder bredt, og vi rådgiver alt fra små virksomheder til store globale selskaber samt offentlige institutioner. Hos COMPAREX støtter vi alle vores kunder på deres digitale rejse, hvor målet er optimering af virksomhedens produktivitet.

Fundamentet for vores ydelser er licensstyring, softwareindkøb og cloud-tjenester. Derudover tilbyder vi også professionelle, managed services til virksomheder, der har behov for skræddersyede løsninger.
Vores statement ”By Your Side in a Digital World” understreger en af vores vigtigste opgaver – at præsentere vores kunder for de mange muligheder inden for digital transformation, ved at tage hånd om deres vigtigste behov.

COMPAREX gruppen har flere end 2.450 medarbejdere fordelt på mere end 80 lokationer i 35 forskellige lande i både Europa, Asien og Syd-og Nordamerika. I regnskabsåret 2016/17 generede COMPAREX Gruppen en omsætning på 2,114 milliarder € / 2,321 milliarder $.

Kontakt os

Henrik Kasbani Andersson

Henrik Kasbani Andersson

Adm. direktør