COMPAREX Press releases

COMPAREX er en af verdens ledende it-service leverandører, og nr. 1 inden for licensstyring på EMEA markederne. Vi har eksisteret i mere end 30 års, og vores mål er fortsat, at udvikle innovative services, som understøtter og sikrer, at du nemmere kan håndtere og få det største udbytte af dine softwareprodukter, hvilket generelt resulterer i en højere effektivitet for virksomheden. COMPAREX’ kundeportefølje spænder bredt, og vi rådgiver alt fra små virksomheder til store globale selskaber samt offentlige institutioner. Hos COMPAREX støtter vi alle vores kunder på deres digitale rejse, hvor målet er optimering af virksomhedens produktivitet.

Fundamentet for vores ydelser er licensstyring, softwareindkøb og cloud-tjenester. Derudover tilbyder vi også professionelle, managed services til virksomheder, der har behov for skræddersyede løsninger.
Vores statement ”By Your Side in a Digital World” understreger en af vores vigtigste opgaver – at præsentere vores kunder for de mange muligheder inden for digital transformation, ved at tage hånd om deres vigtigste behov.

COMPAREX gruppen har flere end 2.450 medarbejdere fordelt på mere end 80 lokationer i 35 forskellige lande i både Europa, Asien og Syd-og Nordamerika. I regnskabsåret 2016/17 generede COMPAREX Gruppen en omsætning på 2,114 milliarder € / 2,321 milliarder $.

Aktuel pressemeddelelse

4 bliver til 1: Nyt selskab – COMPAREX Nordics bliver oprettet med henblik på at booste serviceydelserne i regionen

Kista, 05.04.2018 – Leipzig/Stockholm, 5. april 2018 – fra og med den 1. april bliver de fire COMPAREX afdelinger i Danmark, Finland, Norge og Sverige til ét samlet selskab – COMPAREX Nordics. Fusioneringen betyder, at COMPAREX kan udvide de forskellige afdelingers serviceydelser, med gode fremtidsudsigter i Norge og Finland især. I hjertet af det nye set-up finder man et centralt nordisk service team, som gør globale COMPAREX ydelser, såsom SAM, Portfolio Management Platform og Unified Cloud Management, tilgængelige for alle kunder i regionen. Derudover sikrer strømlinede leveringsprocesser hurtigere og mere effektive services.

Læs pressemeddelelsen...


Organisationsændringer i direktionen hos COMPAREX AG

Birkerød, 16.11.2017 – Denne uge har bestyrelsen hos COMPAREX AG enstemmigt besluttet at reorganisere direktionen. Dr. Thomas Reich er blevet udnævnt som ny Chief Executive Officer (CEO).

Læs pressemeddelelsen...


Erling Skaale ny mand i ledelsen hos COMPAREX Danmark

Birkerød, 10.04.2017 – Erling Skaale, 53, tiltræder som Cloud Manager i COMPAREX og bliver samtidig ny mand i ledelsen. Det er dermed en af de helt tunge specialister i cloud-teknologi, som skal stå i spidsen for COMPAREX' cloud-forretning i Danmark.

Læs pressemeddelelsen...


COMPAREX bliver distributør af Microsoft Cloud Solutions (CSP)

Birkerød, 25.10.2016 – Microsoft har tilknyttet COMPAREX Global Group til den eksklusive kreds af nøje udvalgte distributører af cloud-produkter på CSP (Cloud Solution Provider). Det betyder, at fra i dag vil COMPAREX være en af blot få nøgledistributører af CSP til forhandlere i Danmark.

Læs pressemeddelelsen...


COMPAREX Group: Maarten van Montfoort er udnævnt til ny Executive Vice President for Nordvesteuropa

Birkerød, 27.09.2016 – Maarten van Montfoort er med omgående virkning tiltrådt rollen som Executive Vice President for COMPAREX Nordvesteuropa.

Læs pressemeddelelsen...


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8

Kontakt os

Henrik Kasbani Andersson

Henrik Kasbani Andersson

Adm. direktør