COMPAREX Press releases

COMPAREX er en af verdens ledende it-service leverandører, og nr. 1 inden for licensstyring på EMEA markederne. Vi har eksisteret i mere end 30 års, og vores mål er fortsat, at udvikle innovative services, som understøtter og sikrer, at du nemmere kan håndtere og få det største udbytte af dine softwareprodukter, hvilket generelt resulterer i en højere effektivitet for virksomheden. COMPAREX’ kundeportefølje spænder bredt, og vi rådgiver alt fra små virksomheder til store globale selskaber samt offentlige institutioner. Hos COMPAREX støtter vi alle vores kunder på deres digitale rejse, hvor målet er optimering af virksomhedens produktivitet.

Fundamentet for vores ydelser er licensstyring, softwareindkøb og cloud-tjenester. Derudover tilbyder vi også professionelle, managed services til virksomheder, der har behov for skræddersyede løsninger.
Vores statement ”By Your Side in a Digital World” understreger en af vores vigtigste opgaver – at præsentere vores kunder for de mange muligheder inden for digital transformation, ved at tage hånd om deres vigtigste behov.

COMPAREX gruppen har flere end 2.450 medarbejdere fordelt på mere end 80 lokationer i 35 forskellige lande i både Europa, Asien og Syd-og Nordamerika. I regnskabsåret 2016/17 generede COMPAREX Gruppen en omsætning på 2,114 milliarder € / 2,321 milliarder $.

Aktuel pressemeddelelse

COMPAREX overtager den koreanske licens- og it-konsulentvirksomhed, BUYSOFT Inc.

Birkerød, 17.08.2016 – COMPAREX fortsætter dermed den ekspansive globale vækststrategi og kan i dag offentliggøre, at virksomheden har overtaget aktiemajoriteten i den koreanske licens- og it-konsulentvirksomhed, BUYSOFT Inc. Transaktionen er gennemført, og den følger myndighedernes godkendelse fra 12. august 2016.

Læs pressemeddelelsen...


Marc Betgem udnævnt til Chief Sales Officer for COMPAREX AG

Birkerød, 14.07.2016 – Bestyrelsen for COMPAREX AG har enstemmigt udnævnt Marc Betgem som Chief Sales Officer med virkning fra den 1. juli. Marc Betgem, som er hollænder, har i 17 år arbejdet i forskellige lederstillinger inden for COMPAREX-koncernen. I sin seneste rolle har han med stor succes været Executive Vice President for BeNeLux og Sydafrika.

Læs pressemeddelelsen...


Accelerating growth: COMPAREX Opens Singapore Office and Appoints Sebastien Sisombat as New Executive Vice President for Asia

Birkerød, 10.11.2015 – Global IT provider COMPAREX has opened a subsidiary in Singapore and has appointed Sebastien Sisombat as Executive Vice President for Asia. These steps represent a deeper attention to the Asian market in the international growth strategy of COMPAREX, following recent market entries in Canada and Turkey.

Læs pressemeddelelsen...


Næste generation af it-løsninger: COMPAREX overtager de tyrkiske it-service eksperter, Dataserv Information Technologies Inc.

Birkerød, 23.10.2015 – Som en naturlig del af koncernens udvidelse i EMEA-regionen, og på linje med den regionale vækst og porteføljestrategi, har COMPAREX Gruppen netop overtaget aktiemajoriteten i tyrkiske Dataserv Information Technologies Inc. (Dataserv). Overtagelsen følger COMPAREX’ etablering af et datterselskab i Istanbul tidligere på året. Dataserv blev stiftet i 1997, og er en etableret del af det tyrkiske marked for it-løsninger. Som pioner inden for softwarelicenser og cloud services, er Dataserv et perfekt match til COMPAREX’ tyrkiske udbud af SoftCare.

Læs pressemeddelelsen...


Software Asset Management: COMPAREX overtager teknologileder, amando software

Birkerød, 05.10.2015 – COMPAREX overtager 100 % af det førende tyske teknologiselskab inden for SAM, amando software GmbH. Overtagelsen er et led i virksomhedens løbende udvikling af SoftCare, som et tilbud til håndtering af softwarelicenser. Amando software har 20 års erfaring og regnes for en af Europas mest succesfulde leverandører af softwareløsninger og services inden for Software Asset Management. Med overtagelsen fortsætter COMPAREX udviklingen af SAM-servicen, SAM2GO, og samtidig styrker virksomheden antallet af SAM-konsulenter og –udviklere signifikant.

Læs pressemeddelelsen...


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8

Kontakt os

Henrik Kasbani Andersson

Henrik Kasbani Andersson

Adm. direktør