COMPAREX Press releases

COMPAREX er en af verdens ledende it-service leverandører, og nr. 1 inden for licensstyring på EMEA markederne. Vi har eksisteret i mere end 30 års, og vores mål er fortsat, at udvikle innovative services, som understøtter og sikrer, at du nemmere kan håndtere og få det største udbytte af dine softwareprodukter, hvilket generelt resulterer i en højere effektivitet for virksomheden. COMPAREX’ kundeportefølje spænder bredt, og vi rådgiver alt fra små virksomheder til store globale selskaber samt offentlige institutioner. Hos COMPAREX støtter vi alle vores kunder på deres digitale rejse, hvor målet er optimering af virksomhedens produktivitet.

Fundamentet for vores ydelser er licensstyring, softwareindkøb og cloud-tjenester. Derudover tilbyder vi også professionelle, managed services til virksomheder, der har behov for skræddersyede løsninger.
Vores statement ”By Your Side in a Digital World” understreger en af vores vigtigste opgaver – at præsentere vores kunder for de mange muligheder inden for digital transformation, ved at tage hånd om deres vigtigste behov.

COMPAREX gruppen har flere end 2.450 medarbejdere fordelt på mere end 80 lokationer i 35 forskellige lande i både Europa, Asien og Syd-og Nordamerika. I regnskabsåret 2016/17 generede COMPAREX Gruppen en omsætning på 2,114 milliarder € / 2,321 milliarder $.

Aktuel pressemeddelelse

COMPAREX helt til tops i Microsofts partnerprogram

Birkerød, 16.09.2015 – COMPAREX kan nu pryde sig med endnu en fornem anerkendelse fra Microsoft. Det succesfulde samarbejde mellem de to partnere betyder, at COMPAREX netop er udnævnt til Global Partner. På verdensplan har blot ti virksomheder denne status.

Læs pressemeddelelsen...


COMPAREX åbner lokalt datterselskab i Canada

Birkerød, 26.08.2015 – Som et led i COMPAREX' vækststrategi, udvider it-virksomheden nu sin internationale tilstedeværelse og tilføjer Canada som nyt lokalt marked. Efter de senere års ekspansion i USA, er Canada næste skridt i serviceringen af COMPAREX' kunder på det nordamerikanske kontinent. Med udvidelsen har virksomheden nu operationelle datterselskaber i 33 lande.

Læs pressemeddelelsen...


COMPAREX rykker ind på det tyrkiske marked

Birkerød, 05.08.2015 – Leverandør af it-services og license management COMPAREX offentliggør i dag, at virksomheden nu ekspanderer forretningen til også at omfatte Tyrkiet. Med base i Istanbul vil COMPAREX introducere SoftCare licensstyring på det tyrkiske marked samt tilbyde en omfattende portefølje, der dækker alle aspekter af indkøb og optimering af licenser.

Læs pressemeddelelsen...


COMPAREX Danmark gearet til ny vækst

Birkerød, 06.07.2015 – COMPAREX Danmark har, med investeringer i personale og nye lokaler samt en ny kapitalforhøjelse fra moderselskabet, rustet sig til ny vækst.

Læs pressemeddelelsen...


COMPAREX bliver 2015 Microsoft Volume Licensing Partner of the Year

Birkerød, 18.06.2015 – COMPAREX offentliggør i dag, at virksomheden har vundet prisen 2015 Microsoft Volume Licensing Partner of the Year. COMPAREX bliver anerkendt for, i kundeløsninger, at have demonstreret ekspertise i innovation og implementering. Prisen blev vundet blandt globale Microsoft-partnere.

Læs pressemeddelelsen...


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8

Kontakt os

Henrik Kasbani Andersson

Henrik Kasbani Andersson

Adm. direktør