COMPAREX Press releases

COMPAREX er en af verdens ledende it-service leverandører, og nr. 1 inden for licensstyring på EMEA markederne. Vi har eksisteret i mere end 30 års, og vores mål er fortsat, at udvikle innovative services, som understøtter og sikrer, at du nemmere kan håndtere og få det største udbytte af dine softwareprodukter, hvilket generelt resulterer i en højere effektivitet for virksomheden. COMPAREX’ kundeportefølje spænder bredt, og vi rådgiver alt fra små virksomheder til store globale selskaber samt offentlige institutioner. Hos COMPAREX støtter vi alle vores kunder på deres digitale rejse, hvor målet er optimering af virksomhedens produktivitet.

Fundamentet for vores ydelser er licensstyring, softwareindkøb og cloud-tjenester. Derudover tilbyder vi også professionelle, managed services til virksomheder, der har behov for skræddersyede løsninger.
Vores statement ”By Your Side in a Digital World” understreger en af vores vigtigste opgaver – at præsentere vores kunder for de mange muligheder inden for digital transformation, ved at tage hånd om deres vigtigste behov.

COMPAREX gruppen har flere end 2.450 medarbejdere fordelt på mere end 80 lokationer i 35 forskellige lande i både Europa, Asien og Syd-og Nordamerika. I regnskabsåret 2016/17 generede COMPAREX Gruppen en omsætning på 2,114 milliarder € / 2,321 milliarder $.

Aktuel pressemeddelelse

COMPAREX får ny anerkendelse og hædres som Microsoft SAM Partner of the Year, 2015

Birkerød, 15.06.2015 – COMPAREX kan i dag offentliggøre, at virksomheden er blevet udnævnt til global 2015 Microsoft SAM Partner of the Year. Virksomheden blev, blandt toppen af Microsoft-partnere, hædret for excellence inden for innovation og implementering af kundeløsninger baseret på Microsoft-teknologi.

Læs pressemeddelelsen...


Microsoft udnævner COMPAREX til Global Cloud Partner of the Year

Birkerød, 27.03.2015 – COMPAREX har netop modtaget international anderkendelse som Microsoft Global Cloud Partner of the Year 2014. Udmærkelsen gives til globale Licensing Solution Providers (LSP), og prisuddelingen er netop blevet afholdt på Microsoft EMEA Channel Partner Conference 2015 i Dublin.

Læs pressemeddelelsen...


COMPAREX tiltræder Microsofts volumenlicens-program på det amerikanske marked

Birkerød, 04.02.2015 – Med den nye aftale kan COMPAREX tilbyde kunder i USA både support, implementering og licenshåndtering af Microsoft Office 365, skyplatformen Azure og øvrige Microsoft-produkter.

Læs pressemeddelelsen...


COMPAREX i partnerskab med SAS Institute

Birkerød, 15.01.2015 – Et nyt partnerskab mellem softwareforhandleren COMPAREX og softwarevirksomheden SAS Institute gør nu avancerede dataanalyser tilgængelige for alle typer virksomheder i Danmark.

Læs pressemeddelelsen...


Nu bliver det nemmere for danske virksomheder at vælge cloud

Farum, 04.12.2014 – Strategisk alliance i it-branchen skal give kunderne langt bedre beslutningsgrundlag for at vælge løsninger i skyen. COMPAREX og Timengo er, på hver deres felt, nogle af Danmarks mest erfarne cloud-eksperter, og det er den samlede ekspertise, som nu skal komme danske virksomheder til gavn.

Læs pressemeddelelsen...


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8

Kontakt os

Henrik Kasbani Andersson

Henrik Kasbani Andersson

Adm. direktør