COMPAREX Press releases

COMPAREX er en af verdens ledende it-service leverandører, og nr. 1 inden for licensstyring på EMEA markederne. Vi har eksisteret i mere end 30 års, og vores mål er fortsat, at udvikle innovative services, som understøtter og sikrer, at du nemmere kan håndtere og få det største udbytte af dine softwareprodukter, hvilket generelt resulterer i en højere effektivitet for virksomheden. COMPAREX’ kundeportefølje spænder bredt, og vi rådgiver alt fra små virksomheder til store globale selskaber samt offentlige institutioner. Hos COMPAREX støtter vi alle vores kunder på deres digitale rejse, hvor målet er optimering af virksomhedens produktivitet.

Fundamentet for vores ydelser er licensstyring, softwareindkøb og cloud-tjenester. Derudover tilbyder vi også professionelle, managed services til virksomheder, der har behov for skræddersyede løsninger.
Vores statement ”By Your Side in a Digital World” understreger en af vores vigtigste opgaver – at præsentere vores kunder for de mange muligheder inden for digital transformation, ved at tage hånd om deres vigtigste behov.

COMPAREX gruppen har flere end 2.450 medarbejdere fordelt på mere end 80 lokationer i 35 forskellige lande i både Europa, Asien og Syd-og Nordamerika. I regnskabsåret 2016/17 generede COMPAREX Gruppen en omsætning på 2,114 milliarder € / 2,321 milliarder $.

Aktuel pressemeddelelse

COMPAREX opkøber prisbelønnet cloud-virksomhed i USA

Farum, 05.11.2014 – COMPAREX-gruppen udvider igen og overtager nu den anerkendte, amerikanske cloud service-virksomhed, CloudBearing. Opkøbet bliver indgangsbilletten til udrulning og håndtering af Microsoft O365 og Azure i USA.

Læs pressemeddelelsen...


Positive takter hos COMPAREX Danmark

Farum, 25.08.2014 – COMPAREX Danmark A/S tjener igen penge. Den danske it-virksomhed har netop offentliggjort sit regnskab for 2013/2014, der viser en forbedring af resultatet på knap 5 millioner kroner. Det positive resultat understreger, at virksomheden er på rette vej, og ledelsen forventer at kunne fortsætte de positive takter fremadrettet.

Læs pressemeddelelsen...


COMPAREX opkøber mexicansk it-virksomhed

Farum, 27.05.2014 – Kun få uger efter overtagelsen af en stor brasiliansk it-virksomhed, offentliggør COMPAREX-gruppen nu, at næste skridt ind på det latinamerikanske marked går gennem opkøbet af en af Mexicos førende it-virksomhed.

Læs pressemeddelelsen...


COMPAREX åbner afdeling i Brasilien

Farum, 20.05.2014 – COMPAREX-gruppen er netop gået ind på det sydamerikanske marked ved opkøbet af 2S, en brasiliansk systemintegrator. Opkøbet er et strategisk skridt mod større international vækst.

Læs pressemeddelelsen...


COMPAREX-gruppen får ny CEO

Farum, 04.04.2014 – Fra regnskabsårets start, den 1. april 2014, overtog østrigske Wilfried Pruschak førersædet i COMPAREX-gruppen. Som ny administrerende direktør træder han ind i ledelsen sammen med Hansjörg Egger og Thomas Reich.

Læs pressemeddelelsen...


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8

Kontakt os

Henrik Kasbani Andersson

Henrik Kasbani Andersson

Adm. direktør