COMPAREX Press releases

COMPAREX er en af verdens ledende it-service leverandører, og nr. 1 inden for licensstyring på EMEA markederne. Vi har eksisteret i mere end 30 års, og vores mål er fortsat, at udvikle innovative services, som understøtter og sikrer, at du nemmere kan håndtere og få det største udbytte af dine softwareprodukter, hvilket generelt resulterer i en højere effektivitet for virksomheden. COMPAREX’ kundeportefølje spænder bredt, og vi rådgiver alt fra små virksomheder til store globale selskaber samt offentlige institutioner. Hos COMPAREX støtter vi alle vores kunder på deres digitale rejse, hvor målet er optimering af virksomhedens produktivitet.

Fundamentet for vores ydelser er licensstyring, softwareindkøb og cloud-tjenester. Derudover tilbyder vi også professionelle, managed services til virksomheder, der har behov for skræddersyede løsninger.
Vores statement ”By Your Side in a Digital World” understreger en af vores vigtigste opgaver – at præsentere vores kunder for de mange muligheder inden for digital transformation, ved at tage hånd om deres vigtigste behov.

COMPAREX gruppen har flere end 2.450 medarbejdere fordelt på mere end 80 lokationer i 35 forskellige lande i både Europa, Asien og Syd-og Nordamerika. I regnskabsåret 2016/17 generede COMPAREX Gruppen en omsætning på 2,114 milliarder € / 2,321 milliarder $.

Aktuel pressemeddelelse

COMPAREX modtager Global Renewals Award ved VMware Partner Exchange 2014

Farum, 21.02.2014 – COMPAREX er blevet tildelt Global VMware Partner Network Award i kategorien fornyelser under Partner Exchange 2014 årlige partner arrangement, den 10.-13. februar i San Francisco.

Læs pressemeddelelsen...


COMPAREX bliver første danske Snow Gold Partner

Farum, 17.12.2013 – Førende SAM-specialist Snow Software har netop foretaget sin første Gold Partner-udnævnelse i Danmark.

Læs pressemeddelelsen...


COMPAREX indtager USA

Farum, 10.07.2013 – Softwarerådgiveren COMPAREX har krydset Atlanten for at oprette et datterselskab i USA. Udvidelsen kommer danske kunder med kontorer i USA til stor gavn i form af lokal specialist-rådgivning på blandt andet software, brugsrettigheder og komplicerede skatte- og licensregler.

Læs pressemeddelelsen...


Kapitalindsprøjtning understøtter COMPAREX turn-around

Farum, 05.04.2013 – COMPAREX Danmark får nu en kapitalindsprøjtning på EUR 5 millioner fra sit tyske moderselskab. Herved vendes egenkapitalen fra minus til plus, og den danske afdeling kan lægge tre år med negative resultater bag sig.

Læs pressemeddelelsen...


COMPAREX scorer højeste karakter til 4-årigt SKI-udbud

Farum, 23.01.2013 – Ni softwareleverandører er netop blevet godkendt til den største del af Statens store softwareudbud med en skønnet omsætning på 1 milliard kroner. COMPAREX topper listen som den bedst egnede leverandør og forventer at løbe med 25 procent af ordrerne.

Læs pressemeddelelsen...


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8

Kontakt os

Henrik Kasbani Andersson

Henrik Kasbani Andersson

Adm. direktør