Microsoft Azure er en åben og fleksibel cloud-platform, der gør det muligt hurtigt at opbygge, implementere og administrere applikationer på tværs af et globalt netværk af Microsoft-styrede datacentre. Du kan bygge dine egne applikationer og bruge lige det sprog, værktøj eller framework, som passer dig. Desuden kan du integrere dine offentlige cloud-applikationer med dit eksisterende IT-miljø.

Altid oppe. Altid på.

Microsoft Azure leverer en 99.95% månedlig SLA og giver dig mulighed for at opbygge og køre applikationer uden at fokusere på infrastrukturen.

Ubegrænsede servere. Ubegrænset lagerplads.

Med Microsoft Azure kan du nemt skalere dine applikationer til enhver størrelse. Det er en fuldt automatiseret selvbetjeningsplatform, der giver dig mulighed for at levere ressourcer inden for få minutter. Øg eller reducer dit forbrug udfra dine behov. Du betaler kun for dit forbrug. Microsoft Azure er tilgængeligt i flere datacentre over hele verden. 

Fire enkle skridt til at komme godt i gang med Azure

COMPAREX vil gerne gøre det så nemt som muligt for dig, at komme godt i gang med Microsoft Azure. Derfor har vi udarbejdet forskellige workshops, som hjælper dig i gang, der hvor du og din organisation er.

 

Sammen med dig og resten af it-organisationen udarbejder vi et overblik til dig på infrastrukturen. Overblikket vil indeholde hardware, workloads, prisalternativer og total cost of ownership.

Vi hjælper dig og din organisation til at bruge Azure-portalen og aktivere dit Azure-abonnement. Vi opretter brugere og strukturer samt konfigurerer vores Azure Dashboard for at udarbejde personlige forbrugsrapporter:

  • En grundlæggende Azure-installation (netværk, storage, site-to-site VPN) og uddannelse af de involverede administratorer
  • Grundlæggende opsætning af Microsoft Operations Management Suite, der giver dig mulighed for at beskytte ressourcer på stedet og i skyen
  • Flytte og evaluere arbejdsbyrden i Azure

Administrer dit budget effektivt og reducér unødvendige omkostninger med månedlige afstemninger sammen med en af vores Azure-eksperter:

  • Strategiudvikling, benchmarking og tekniske opdateringer
  • Samlet TCO og forslag til, hvordan man bruger Azure på den bedst mulige måde
  • Briefing omkring workloads og installationer, best practices og hjælp til risikostyring

Få adgang til real-time information, når det kommer til anvendelse og forbrug af Azure med vores Azure Dashboard:

  • Udgifter til forbrug i forhold til din organisations engagement mængder
  • Måling af anvendelse og forbrug per bruger, afdeling, applikation eller system
  • Gennemsigtighed i forbrug på et år letter budgetplanlægning
  • Identifikation af muligheder for omkostningsbesparelser og alternative løsninger

Hvordan køber man Microsoft Azure?

Det er enkelt at købe Azure! Udfordringen består i at udpege den person, der skal styre platformen og definere virksomhedens behov. Vi hjælper dig og din organisation med den bedste strategi. De bedste muligheder for at købe Azure er gennem en Microsoft Enterprise Agreement (EA) eller Server and Cloud Enrollment (SCE).

Kontakt os

Udfyld formularen og en af vores lokale eksperter vil kontakte dig snarest muligt.

Få overblik over dit Azure-forbrug

Cloud Consumption Monitoring

Med Cloud Consumption Monitoring fåes det fulde overblik over forbruget på både Office 365 og Azure.

Kom igang med Azure

Azure Onboarding Service

Få en gennemgang af Azure-portalen, find ud af hvordan rapporteringsværktøjet bruges og få overblik over forbrug og omkostninger.

Kontakt os