Strategisk indkøb – forklaret på to minutter

Tag bare et kig på videoen her om COMPAREX‘ syn på strategisk og intelligent indkøb og find ud af, hvordan du kan reducere dine omkostningerne på software og licenser.

Tid er pengeIntelligent, strategisk indkøb i hele verden – licensstyring med COMPAREX.

Ud fra vores erfaring om indkøb af softwarelicenser ved vi, at 80% af indkøbsvolumen kun kræver 20% af indsatsen der bruges på indkøb af alt software. Derimod kræver 20% af indkøbsvolumen 80% af arbejdsindsatsen. COMPAREX tilbyder individuelt tilpassede metoder til omkostningsoptimering på individuelle rammeaftaler og volumenlicensaftaler, indkøb af standardsoftware og specialiseret software ved hjælp af valutaforskelle og lokale priser fra forskellige dele af verden. Ordrestyring, administration og rapportering styres alt sammen via COMPAREXonline.

Køb smart ind og reducér dine udgifter

Via skræddersyede volumenlicens- og rammeaftaler samt hjælp fra COMPAREX Dynamic Global Sourcing, får du den bedste strategiske indkøbsmodel.

 Vores løfte

  •  Spar tid og penge ved optimering af dine volumenlicens- og rammeaftaler. Vi udvikler den bedste, strategiske indkøbsmodel for dig.
  •  Spar tid og penge ved indkøb af standardsoftware. Med Dynamic Global Sourcing kan du finde den bedste pris på verdensplan.
  •  Spar tid og penge takket være vores store erfaring med salg af software. Vi finder de bedste vilkår for din virksomhed fra specialiserede producenter.

 Du får

  •  Optimeret volumenlicens- og rammeaftale samt den bedste strategiske indkøbsmodel.
  •  Den bedste dagspris på verdensplan for standardsoftware
  •  Gennemsigtighed gennem OpenBook prissætning.

Vi forenkler dine internationale indkøb

Når det kommer til internationale indkøb gennem Dynamic Global Sourcing, spiller kompleksiteten af skatteregler en meget vigtig rolle, f.eks moms eller kildeskat. Ved at opretholde et internt system med en central hub, sikrer COMPAREX overholdelse af skatte- og licensreglerne. Selve indkøbsprocessen ændres ikke. Alt er let for dig!

Possible cross-border delivery options without COMPAREX Dynamic Global Sourcing

561 mulige distributionskilder på tværs af landegrænser

Complexity of border-crossing delivery options with COMPAREX Dynamic Global Sourcing

33 mulige distributionskilder på tværs af landegrænser

Kontakt os

Udfyld formularen og en af vores lokale eksperter vil kontakte dig snarest muligt.

Strategisk indkøb, kontraktstyring og licensoptimering er alle ydelser, der indgår i SoftCare. SoftCare er en løsning til licensstyring, der hjælper dig med at reducere risiko for ukorrekt licensering, mindske omkostningerne i processen med at styre og købe softwarelicenser, samt beviseligt øge effektiviteten af dine indkøbsprocesser.

Læs mere om SoftCare

Mere information

Cost Reduction Brochure – Download your copy here Cost Reduction Brochure
Udfyld kontaktformularen og download vores brochure om, hvordan du kan minimere omkostninger i forbindelse med licenshåndtering og softwareindkøb.

 Download brochuren

Kundereferencer

COWI rykker licenshåndteringen i Superligaen

"Skiftet var som at rykke fra Danmarksserien til Superligaen. Vi kunne med det samme mærke, at COMPAREX selv opererer på et globalt plan, og qua deres erfaringer med komplicerede it-løsninger for andre internationale kunder, kunne de præsentere løsninger, som klart matchede vores behov." CIO, Claus Hagen Nielsen.

 Læs hvad COWI fik ud af en Microsoft evalueringsworkshop
 Flere COMPAREX-kundereferencer