Ohjelmistohankinnan palvelut

COMPAREX Portfolio Management Platform

Vahvaa kumppanuutta ja asiantuntijuutta liiketoimintasi tueksi

COMPAREX on yksi suurimmista riippumattomista ohjelmistolisensoinnin ja ohjelmisto-omaisuuden hallinnan asiantuntijoista Euroopassa. Riippumattomana palvelutoimittajana COMPAREX tarjoaa ohjelmistokonsultointia ja tukea yli 70 ohjelmistomyyjän tuotteille.

30 vuoden ohjelmistoalan kokemuksella tunnemme globaalien IT-markkinoiden mahdollisuudet ja rajoitukset ja voimme tarjota palvelua ja kustannustehokkaan hankintaväylän, joka vastaa yksilöllisesti asiakkaittemme tarpeita koosta riippumatta.

 

COMPAREX Portfolio Management Platform

Mihin kaikkeen pystyisinkään ohjelmistoportfolion analysoinnin ja jatkuvan optimoinnin ansiosta?
 
Pystytkö vastaamaan alla olevan kuvan kysymyksiin?

Mikäli pystyt, tuon tiedon esillekaivaminen on vaatinut mahdollisesti kohtuullisen määrän vaivannäköä ja työtunteja.

COMPAREX Portfolio Management Platformin (PMP) avulla pystyt selkeästi identifioimaan asennetut ohjelmistot läpi organisaation sekä nopeuttamaan ohjelmistojen aktivointia käyttöön tarpeen mukaan.
Mikäli käytät jo jotakin inventointityökalua ohjelmisto-omaisuuden hallintaan, toimii se hyvänä perustana PMP:lle.

Lisenssiomaisuudesta vastaavat, administraattorit, tietoturvasta vastaavat sekä talousjohto haluaisivat varmasti päästä käsiksi tarvittaessa yksityiskohtaiseen ja visuaalisesti helposti ymmärrettävään tietoon ohjelmistoportfolion sisällöstä. Tyypillisesti yritysten käytössä olevat inventointityökalut ja analysointimetodit eivät kuitenkaan mahdollista tätä.

COMPAREXin ohjelmistojen tunnistustietokanta laajenee koko ajan ja tänään se kattaa 14 000 valmistajan noin 800 000 tuotetta tunnistettavia ohjelmistoja. Palvelussa hyödynnämme tätä uniikkia dna:ta, jotta analyysin jälkeen asiakkaan koko identifioitu ohjelmistokanta pystytään selkeästi esittämään omalle organisaatiollesi räätälöidyllä COMPAREX Dashboardilla. Näin käyttäjä saa mahdollisuuden tarkastella tietoa eri kulmista ja analysoida dataa olemassaolevasta kannasta tulevaa käyttöä ja käyttötarvetta varten. Dashboard-näkymä mahdollistaa myös tiedon analysoinnin käyttämättömistä ohjelmistoista.

Lue lisää PMP:stä täältä.

© COMPAREX Finland Oy