Lisenssien hallinta

Lisenssien hallinta

Aika on arvokasta

Hanki oma aikasi takaisin. COMPAREX on luotettava kumppani yrityksesi optimaaliseen ohjelmistolisenssien ja –sopimusten hallintaan.

 

Yritysten IT-osastojen resursseja kuormittavat muun muassa sekalainen valikoima ohjelmistotuotteita sekä kirjava joukko erilaisia lisensointimalleja.

 

IT:n ohjelmisto-omaisuuteen liittyvä prosessien hallinta ja tehostaminen sekä kustannussäästöjen synnyttäminen ovat tavoitteita, joiden saavuttamisessa me COMPAREXilla voimme olla avuksi.

 

 

Ohjelmistokonsultointi

Tarjoamme tukea 70 toimittajan ohjelmistoteknologioille ja optimoimme IT-hankintaprosessin puolestasi.

Ohjelmisto-omaisuuden optimointi

Kartoitamme organisaation koko ohjelmistokannan luotettavasti COMPAREX Profiler DNA:n avulla sekä tarjoamme lisenssi- ja sopimuskannan seurantaan reaaliaikaista työkalua ja huolettomuutta COMPAREX SAM2GO –konseptin avulla.

 

Maailmanlaajuisesti ja paikallisesti

Voit hyötyä lisenssiasiantuntijoistamme 35 eri maassa Euroopassa, Aasiassa ja Afrikassa. Missä tahansa, milloin tahansa, nopeasti ja helposti.

Huippusertifioinnit erinomaista palvelua varten

Olemme ansainneet kumppaniemme luottamuksen useiden vuosien läheisen yhteistyön ansiosta ja tänä aikana olemme ansainneet monenlaisia sertifiointeja useiden ohjelmistovalmistajien tuotteille, kuten esimerkiksi:

  • Microsoft Gold Certified Partner –status (Top 5 expert Partners Worldwide)
  • Adobe Platinum Reseller ja Adobe LiveCycle Solutions Partner
  • VMWare Premier Partner

 

© COMPAREX Finland Oy