COMPAREX Profiler DNA

COMPAREX SAM2GO Profiler

Tiedätkö mitä ohjelmistoja on asennettu yrityksen verkkoon?


Jokaisella IT-osastolla tulisi olla työkalu, joka kontrolloi kaiken ohjelmisto-omaisuuden, mikä asennetaan yrityksen verkkoon. Inventaariot paljastavat useimmiten ei-toivottuja tai liian monta kertaa asennettuja ohjelmistoja. Joissakin tapauksissa ympäristö saattaa olla myös ylilisensoitu aiheuttaen turhia kustannuksia yritykselle.

COMPAREX SAM2GO Profiler on työkalu. Se on kokoelma kirjastoja, jotka sisältävät keskeisimmän informaation asennetuista ohjelmistoista (kuten versio-, julkaisu-, sopimus-, klusteri- ja hintainformaatio). COMPAREX SAM2GO Profilerin kirjastot ovat markkinoiden kattavimmat sisältäen yli 70 ohjelmistotoimittajan tuotteiden informaation.

COMPAREX SAM2GO Profiler -skannauksen yhteydessä muodostamaa inventaariotietokantaa verrataan ohjelmistovalmistajien tietokantoihin. Helposti ymmärrettävä raportointi antaa käyttäjälle ylivoimaisen edun budjetointiin. Varsinkin globaalien ja suurempien yritysten käyttöön sopivan Live Update –palvelun avulla COMPAREX takaa myös jatkuvan päivityksen tietokantojen välillä.

Lue lisää ja lataa SAM2GO Profiler -esite täältä.

  COMPAREX Profiler DNA

© COMPAREX Finland Oy