COMPAREX

Ohjelmistot. Konsultointi. Palvelut.

COMPAREX-konserni tarjoaa sinulle ohjelmistoja, konsultointia ja palvelua; valmistajariippumatonta tietotekniikkaa yhdeltä toimittajalta.

Asiakkaana hyödyt yli 30 vuoden kokemuksesta ja tiedoistamme koskien nykyaikaisia, integroituja ja dynaamisia IT-ratkaisuja. Asiantuntijamme tarjoavat sinulle ainutlaatuista pätevyyttä ohjelmistohankinnoissa ja lisenssihallinnoinnissa sekä laajan, myyjästä riippumattoman konsultointi- ja palvelupaketin yhdeltä ainoalta toimittajalta. Asiakkaamme hyötyvät useiden vuosien osaamisesta, mikä kattaa analyysit ja suunnittelun sekä toteutuksen ja käyttöönoton aina tukeen saakka. MultiVendor Helpdesk sekä COMPAREX-akatemian koulutusanti kasvattavat portfoliotamme.

Noin 2 450 ihmistä 80+ toimipaikassa 31 maassa ympäri Eurooppaa, Afrikkaa, Aasiaa ja Pohjois- ja Etelä-Amerikkaa seisovat projektiesi takana. Teemme yhteistyötä nimekkäiden toimittajien kanssa, mukaan lukien Microsoft, Citrix, VMware, Adobe, Symantec, McAfee sekä Hitachi, IBM ja EMC. Olemme Microsoftin EMEA Licensing Solutions Partner (LSP) ja meillä on yli 4 750 sertifiointia.

Pk-yritykset, julkinen sektori, teollisuusyritykset ja kansainväliset yritykset talouden eri aloilta luottavat COMPAREXiin. Tuemme menestystäsi!

© COMPAREX Finland Oy