Autodesk

 

COMPAREX on Autodeskin virallinen ohjelmistohallinnan (Software Asset Management) kumppani. Toteutamme asiakaskohtaisia ohjelmistohallinnan palveluita kertaluontoisina kartoituksina tai jatkuvana palveluna, asiakkaan tarvetta vastaavasti. Palvelun tai kartoituksen aikana kerätään ohjelmistoasennustiedot automaattisesti, ja tietoa verrataan hankittuihin ohjelmistokäyttöoikeuksiin. Tyypillinen lopputulemana on asiakaskohtainen raportti mahdollisista päivitys- tai korjaustarpeista.

Asiantuntija- ja kehityspalvelut
Asiakkaan on mahdollista hyödyntää COMPAREX:in erikoisosaamista mm. kehitys- ja koulutustarpeissaan. Teemme asiakaskohtaisia toteutuksia mm. tuotteisiin liittyvien koulutusten muodossa. Tarjoamme myös BIM- ja GDL -library -projekteja asiakkaille. Kysy lisää.
Pyydä tarjous tarvitsemistasi tuotteista: sales@comparex.fi

 

Autodesk Subscription -tuotteen vaihtaminen Collectioniin Autodesk accountissa

Mikäli olet vaihtamassa tai harkitsemassa Autodesk Subscription -tuotteeesi vaihtamista Collection -tuotteeseen, löydät hyvät, yksityiskohtaiset ohjeet subscription -tuotteen vaihtamisesta täältä.

 

COMPAREX on saavuttanut Autodesk Gold –Partner statuksen. Uusi jälleenmyyjästatus antaa meille mahdollisuuden tarjota koko Autodeskin tuotevalikoiman asiakkaillemme erittäin kilpailukykyiseen hintaan.

Autodeskin tuotevalikoiman löydät täältä: www.autodesk.fi/products 
 

AJANKOHTAISTA NYT:

Olemme mukana Alihankintamessuilla Tampereella 26.-28.9.2017

Messujen aikana COMPAREXin Autodesk –asiantuntija Jarmo Kumpula puhuu päivittäin demoteatterissa mm. siitä, kuinka tuotteen 2D-hahmotelmasta muodostuu helposti markkinointikelpoinen 3D-malli motiongraphics –animaatioon. Ilmoittaudu mukaan!
Lataa Autodesk-demoteatterin aikataulu kaikille päiville tästä.


Lataa COMPAREXin tapahtumatarjous  - edut voimassa rajoitetun ajan.

Autodeskin tuotteista ei ole enää mahdollista hankkia monivuotisia ylläpitoja
Maintenance Planeja hyödyntäen, vaan kaikki uudet ylläpidot ovat yksivuotisia.
Kun aktiivinen Maintenance Plan on päättymässä, sen voi uusia vain yhdeksi vuodeksi kerrallaan tai vaihtaa kampanja-alennuksella uuteen subscription-tuotteeseen. Ajoittain Autodesk antaa alennuksia myös yksittäisten tuotteiden (jopa ylläpidottomien lisenssien) vaihtamisesta subscription -tuotteiksi.
Kysy kampanja-alennuksista myynnistämme, puh. 029 170 0070.
 

 

 

 

Architecture & Building

Rakennussuunnittelutuotteisiin kuuluva Autodesk Architecture, Engineering & Construction Collection tarjoaa kattavan valikoiman sujuvasti yhteentoimivia rakennussuunnitteluohjelmia. Kokoelma kattaa kaikki talotekniikan ja arkkitehti- sekä rakennesuunnittelun tuotteet. Näitä tuotteita on myös mahdollisuus tilata erikseen.

Media & Entertainment Collection

Animaatioelokuvien tekijä, mallintaja, visuaalitehostetaiteilija tai pelinvalmistaja - vapauta luovuutesi johtavilla 3D-animaatiotyökaluilla.

Uusi Media & Entertainment Collection on huippuedullinen kokoelma käyttäjälle, joka tarvitsee kaiken Mayasta ja 3dsMaxista aina Motion Builderiin
saakka. Kokoelma tarjoaa lisäksi 25GB pilvi-tallennustilaa sekä Character Generatorin, joka nopeuttaa mm. animoitujen hahmojen luomista.

Autodeskin M&E -tuoteperheeseen kuuluu kokoelman lisäksi mm. tuotteet Mental ray, Mudbox, Revit, FBX, Flame ja Smoke.

Product Design & Manufacturing

Valmistava teollisuuden Autodesk Product Design Collection sisältää 12 tuotetta tuote-, mekaniikka- ja sähkösuunnittelijoiden käyttöön. Mukana on muunmuassa  myös Factory Design Utilities sekä 25GB pilvitallennustilaa.

Base & AutoCAD

Autodesk Base -valikoimaan kuuluu LT -tuotteita, jotka käyvät esimerkiksi kevyeen perussuunnitteluun.

AutoCAD -suunnittelu- ja dokumentointiohjelmistolla luodaan näyttäviä 2D- ja 3D suunnitelmia ja nopeutetaan dokumentointia sekä detaljointityön tuottavuutta. Lue lisää AutoCAD:n uusimmista ominaisuuksista täältä.

© COMPAREX Finland Oy