IBM-volyymilisenssit

Olemme IBM-ohjelmistojen asiantuntija

COMPAREX tarjoaa Suomessa yhden markkinoiden laaja-alaisimmista edustuksista IBM-ohjelmistoihin. IBM Premier Partner –statuksen omaavana meillä on yli 300 IBM:n myöntämää tuotesertifikaattia maailmanlaajuisesti.

COMPAREX on auktorisoitunut koko IBM:n ohjelmistoratkaisuvalikoimaan, joka tunnetaan yhtenä maailman kattavimmista. Auktorisoitumisen myötä voimme tarjota parempaa palvelua ja erittäin kustannustehokkaan hankintaväylän asiakkaan IBM-ohjelmistotarpeiden mukaisesti ja erittäin kattavasti. Tarjoamme ILMT -konsultointia sekä räätälöityjä Workshopeja asiakkaiden lisenssiomaisuuden optimointia ja järkeistämistä silmälläpitäen.
 

Joko tai vai sekä että? Kumman pilvivaihtoehdon valitset?
     

Arjan blogi:

"Pilvipalvelumarkkinat ovat kasvaneet huikeat 20 prosentin vuosivauhtia. Kaikki, suurista organisaatioista pieniin ”start upeihin”, ovat jo trendissä mukana ja siirtävät ohjelmistonsa ja tietonsa pilveen. Tutkimusyritys Forrester Researchin mukaan maailmanlaajuinen markkinakoko ylittää tänä vuonna 146 miljardia dollaria, joka on 87 miljardin kasvua vuodesta 2015. Jokaisen organisaation ”pilvimatka” on erilainen. Jollekin se synnyttää innostusta ja kaivattua helppoutta. Jollekin toiselle se aiheuttaa enimmäkseen ahdistuneisuutta ja jatkuvaa päänsärkyä. Lue blogi tästä.

                                                                          

Software Asset Management tuo kustannussäästöjä

Olipa kyseessä iso tai pieni IBM-ympäristö, lisenssiomaisuuden hallintaan pitää varata riittävästi resursseja. Tilanteet vaihtelevat jatkuvasti esimerkiksi lisenssimallien muutosten, uusien versioiden ja muuttuvan käyttöasteen takia. Hyvä vaihtoehto on ulkoistaa ohjelmisto-omaisuuden hallinta asiantuntevalle taholle.

COMPAREXin laaja IBM -ohjelmistotietämys yhdistettynä parhaisiin käytäntöihin sekä alan ymmärtämiseen vähentää asiakkaiden ohjelmistohankinnan riskejä ja varmistaa onnistuneen lopputuloksen. Kauttamme saat apua paitsi ohjelmistohankintaan, myös ympäristön optimaaliseen käyttöön ja ylläpitoon. Tunnemme IBM:n lisenssiehdot ja toimimme asiantuntevana kumppanina läpi koko ohjelmistohankinnan elinkaaren.

 IBM-tuoteperheet:

  • Business Analytics (Cognos, SPSS)
  • Cloud and Smarter Infrastructure (Tivoli, SoftLayer)
  • Collaboration (Lotus)
  • Enterprise Content Management (FileNet)
  • Information Management (DB2, Informix, InfoSphere)
  • Integration and Optimization (WebSphere)
  • Software and System Delivery (Rational)
  • Security (Guardium, QRadar, Trusteer)
  • Mobile (Worklight, Tealeaf, Maximo)

Lisensointi

IBM:llä on valittavana kaksi lisenssiohjelmaa – Passport Advantage ja Passport Advantage Express. Passport Advantage on suunnattu isoille yrityksille, ja Passport Advantage Express puolestaan vastaa pienten ja keskisuurten yritysten ohjelmistotarpeisiin.

Ota yhteyttä:
Arja Davidsson, IBM License Specialist
arja.davidsson@comparex.fi
+358 40 530 5618

© COMPAREX Finland Oy