Volyymilisenssit

IBM:llä on valittavana kaksi lisenssiohjelmaa – Passport Advantage ja Passport Advantage Express. Passport Advantage on suunnattu isoille yrityksille, ja Passport Advantage Express puolestaan vastaa pienten ja keskisuurten yritysten ohjelmistotarpeisiin.

Passport Advantage

Passport Advantage on suunnattu suurille asiakkaille mahdollistaen edulliset hinnat volyymialennuksin. Organisaation eri toimipisteet ja toimipaikat voidaan lisätä saman sopimuksen alle. Passport Advantage –ohjelmassa ostot pisteytetään ja näin lasketaan volyymialennus. Asiakkaan vuosittaisten ostojen perusteella lasketaan ns. Volume Price (RSVP) –taso ja sitä vastaava volyymialennustaso.

Osallistuakseen Passport Advantage –ohjelmaan asiakkaan tulee täyttää ja allekirjoittaa ns. Passport Advantage Agreement (IPAA). IPAA-sopimuksen ehdot ovat voimassa kunnes asiakas irtisanoo sopimuksen. Ensimmäinen tilaus, jonka tulee olla vähintään 500 pisteen arvoinen, määrittelee asiakkaan volyymialennustason (RSVP). Lisätilausten kappalemäärää ei ole rajoitettu.

RSVP-taso  Pisteet         
BL Alle 500
D 500 - 999
E 1 000 - 2 499
F 2 500 - 4 999
G 5 000 - 9 999
H 10 000 ja yli

 

Passport Advantage Express

Passport Advantage Express on suunniteltu pienten ja keskisuurten yritysten tarpeisiin. Passport Advantage Express –ohjelman avulla on mahdollista ostaa kaikkia IBM:n tuotteita erillisin ostoin. Passport Express Advantage ei vaadi erillistä sopimusta, vaan jokainen hankinta on yksittäinen ja niihin sovelletaan kulloinkin voimassaolevia ehtoja. Ostoja ei pisteytetä eikä alennustasoja ole, ainaoastaan yksi hintataso (BL, alle 500 pistettä).

© COMPAREX Finland Oy