Adobe Creative Cloud

Adobe Creative Cloud tarjoaa ulottuvillesi täydellisen kokoelman Creative Suite -työkaluja

Luovan työn tekijöille Creative Cloud tarjoaa aina uusimmat ohjelmistot, koska palveluun kuuluu automaattinen versiopäivitys. Creative Cloudin käyttäjänä saat automaattisesti uudet tuotteet ja ainutlaatuiset päivitykset heti, kun ne julkistetaan. Työstämäsi tiedostot ovat käytössäsi juuri siellä, missä niitä tarvitse, koska palvelu mahdollistaa tiedostojen tallentamisen pilveen sekä niiden synkronoinnin mihin tahansa laitteeseen.

Siirryttäessä Creative Suitesta Creative Cloudiin,on mahdollista luoda upeita sisältöjä jopa 10 kertaa nopeammin Creative Cloud -kirjastojen ja Adobe Stockin avulla. Teet ryhmätyötä rajoituksetta ja suojatusti eri tietokoneilla ja mobiililaitteilla. Lisenssienhallinta ja yhteystyömahdollisuudet lisääntyvät.

Katso videoesittely

 

Mikä on Creative Cloud for enterprise?

Creative Cloud for enterprise antaa yrityksille kaiken tarvittavan hienojen asiakaskokemusten suunnitteluun mille tahansa laitteelle tai kontaktipisteelle. Luot ja teet yhteistyötä tehokkaasti yhdistetyillä tietokone- ja mobiilisovelluksilla sekä pilvipalveluilla, kuten Adobe Stock. Mukana edistyneempi sisällsisällönsuojaus. Optimoi tulokset integroimalla Creative Cloud for enterprisen Adobe Marketing Cloudiin.

Creative Cloud for enterprise -oston yhteydessä valitset suojatun single- tai multi-tenant-käyttöönottovaihtoehdon. Hallitset Creative Cloudia, Document Cloudia ja Marketing Cloudia yhden Adobe Enterprise Dashboardin avulla. Saat erityisen asiakastuen 24/7 sekä rajattoman määrän asiantuntijapalveluiden koulutusistuntoja luoville työryhmille.

Tärkeimmät syyt hankkia Creative Cloud for Teams 
              - hieman pienempään käyttötarpeeseen ja ryhmätyöhön

  • Luovien suosikkityökalujen ja -palveluiden aivan uudet tietokoneversiot. Välitön uusien toimintojen ja päivitysten käyttö
  • Ohjelmistobudjetin ennustettavuus ja alemmat aloituskustannukset.
  • Ammattilaisten arvostavat sovellukset mm. valokuva-, video- ja graafiseen suunnitteluun.
  • Creative Cloud for Teams -lisensoinnissa lisenssien lisäys ja uudelleenmääritys on nopeaa, yksinkertaista ja edullista. Nimetyt järjestelmänvalvojat voivat lisätä, määrittää tai siirtää käyttäjiä nopeasti ja seurata työryhmän jäsenten Creative Cloud -käyttöä.
  • Verkkopalvelut tiedostojen jakoon, yhteistyöhön sekä sovellusten ja web-sivustojen julkaisuun.
  • Creative Cloud for Teams sisältää ainutlaatuisen asiantuntijatuen - kukin työryhmän jäsen saa kaksi henkilökohtaista neuvontasessiota vuosittain Adoben tuoteasiantuntijan kanssa. Tämä sisältyy aloitukseen liittyvään maksuttomaan tukeen.
     

Creative Cloud for Teams tekee yhteistyön kätevämmäksi kuin ennen. Jokainen työryhmän jäsen saa 100 gigatavua pilvipohjaista tallennustilaa, jako- ja yhteistyötoiminnot, laitteiden synkronoinnin ja yhteyden Adoben asiantuntijaorganisaatioon.
 

Joustava. Kuten työryhmäsi.

Menetätkö suunnittelijan mutta saat videoeditorin? Ei ongelmaa. Adobe Creative Cloud for Teams helpottaa luovien ohjelmistojen hankintaa ja hallintaa, joten voit määrittää käyttöoikeudet uudelleen kätevästi, kun työryhmän jäsenet vaihtuvat. Lisenssien hallinta ja laskutus on täysin keskitetty. Parasta kaikessa on, että päivityksistä ei tarvitse huolehtia – työryhmille tarkoitetun Creative Cloudin avulla pääset käyttämään kaikkia uusia toimintoja heti, kun ne julkistetaan, joten työryhmäsi pysyy ajan tasalla.

Katso päivitetyt ominaisuudet täältä.

 

 

 

Hyödyllistä tietoa

Adobe Creative Cloud - osto-opas

© COMPAREX Finland Oy