Adobe

Adobe on digitaalimarkkinoinnin ja digitaalisen median ratkaisujen maailmanlaajuinen johtava toimittaja. Yrityksen tarjoamien työkalujen ja palveluiden avulla asiakkaamme voivat luoda uraauurtavaa digitaalista sisältöä, ottaa sitä käyttöön eri tietovälineissä ja laitteissa, mitata ja optimoida sitä ajan kuluessa sekä saavuttaa parempia tuloksia liiketoiminnassaan. Asiakkaat voivat luoda, hallita ja mitata digitaalista sisältöä sekä ansaita sillä tuloja kaikissa kanavissa ja kaikilla näytöillä.

COMPAREX on valtuutettu Adobe-jälleenmyyjä, ja asiantunteva myyntihenkilöstömme palvelee teitä mielellään lisensointi- ja tuotehankinnoissa.

Adobe VIP Program - changes for better value

Adobe on madaltanut VIP Select licensing -ostojen hankintarajoja. VIP Select -asiakkaaksi pääsee jo vähintään 10 lisenssin kertahankinnalla.

Enemmän etuja  - yhdistä sopimusnumeroita saman VIP -sopimuksen alle

VIP Select -asiakkaana sinun on mahdollista yhdistää olemassaolevat sopimusnumerot yhden saman sopimuksen alle, jolloin seuraavalla kaudella lisenssimääristä riippuen on mahdollista päästä edullisemmalle hankintatasolle. Adobe tekee seuraavan VIP -sopimuskauden Select -hintatasotarkastukset asiakkailleen aina 29 päivää ennen sopimuskauden päättymistä.


UUTTA - Katso läpi VIP-adminkonsolin demovideoita ja ota vinkit haltuun

Adobe julkaisi uusia demovideoita Adobe TV:ssä VIP-portaalin admin-käyttäjille.
Voit katsoa sivustolta klikkaamalla tätä linkkiä muunmuassa opastusta aiheisiin:

  • Getting Started with Admin Console
  • Admin Console Demo video & Q&A
  • Admin Console for Enterprise
  • Admin Console for Teams

 


3 vuoden sopimus vuosilaskutuksella kiinteään hintaan

Adobe tarjoaa VIP Select -asiakkailleen myös kolmen vuoden kiinteähintaista sopimusta, joka takaa hintojen pysymisen samana asiakkaan nykyisen Select -tason mukaan. Hinnat pysyvät samana koko sopimuskauden ajan lisenssimääristä riippumatta sovitulla vuosilaskutuksella.

Tämä sopimusmalli kannattaa, mikäli organisaatiolla ( myös gov. -sopimukset) on aikomuksena mahdollisesti jopa kasvattaa lisenssimääriään seuraavan kolmen vuoden aikana. Mikäli lisenssien tarve tippuu, kannattaa jälleenmyyjään olla yhteydessä vuosittain tasojen tarkastamiseksi ilman pidempiaikaisia sitoumuksia.

Katso esittelyvideo 3 vuoden sopimuksesta.

Adobe Creative Cloud and Acrobat DC for enterprise

Creative Cloud ja Acrobat DC (for Commercial, Government, and Education)
ovat hankittavissa Adobe Value Incentive Plan (VIP)  sekä VIP enterprise -osto-ohjelmien kautta.

Monipuolisemman hallintaportaalin sekä paremman tietoturvan tarjoava Enterprise VIP -malli tarjoaa keskikokoisille ja suurille organisaatioille vaihdoehdon, jonka piirissä pääsee nauttimaan myös Enterprise -tason tuesta.

Olemassaolevilla VIP Team -asiakkailla on mahdollisuus siirtyä VIP Enterprise -sopimuksen piiriin mikäli olemassaoleva kokonaislisenssimäärä on minimissään 50 kappaletta. Lue Case Study -esimerkki täältä.

 


Creative Cloud for TeamsAdobe Creative Clozud

Adobe Creative Cloud for teams tarjoaa kiinteällä vuosimaksulla koko Adobe Creative Suite -valikoiman yrityksen käyttöön. 

Sopimus takaa käyttäjilleen aina ohjelmistojen viimeisimmät päivitysversiot sekä paljon työryhmäkohtaisia toimintoja, mikä tekee työskentelystä vaivattomampaa
kuin koskaan aikaisemmin. Creative Cloud for teams on suunniteltu erityisesti suuremmille työyhteisöille, joissa ohjelmistojen käyttäjät ja tarpeet saattavat muuttua jopa projektikohtaisesti. Projektin tai käyttäjän tarpeiden mukaan eri ohjelmistojen lisenssien käyttöoikeuksia voidaan vaihtaa nopeasti käyttäjältä eli koneelta toiselle oman Cloud-sopimuksen sisällä. Ohjelmistot ladataan käyttäjän omalle tietokoneelle. Adobe Application Manager ilmoittaa  käyttäjälle asennetut ohjelmistot ja muistuttaa käyttäjää aina, kun  ohjelmistoihin on saatavilla päivityksiä.

Organisaation pääkäyttäjä on jatkuvasti selvillä siitä, paljonko ohjelmistojen käyttöoikeuksia on ja millä koneilla ohjelmistot ovat käytössä. Ohjelmistoja on mahdotonta asentaa vahingossa liian monelle koneelle, mikä tekee lisenssien hallinnasta vaivatonta. Jos pääkäyttäjä haluaa kesken sopimuskauden lisätä sopimukseen kuuluvien käyttäjien määrää, voi hän lisätä käyttäjiä oman hallintakonsolin kautta tai olemalla yhteydessä COMPAREXin myyntitiimiin.

 

Adobe Acrobat Document Cloud

Acrobat DC yhdessä Adobe Document Cloudin kanssa on täydellinen PDF-ratkaisu työskentelemiseen kaikkialla. Täysin uusitun Acrobat DC:n
käyttäminen on yksinkertaista. Uusi Työkalukeskus tarjoaa oikotien useimmin käytettyihin toimintoihin, ja käyttökokemus on yhtä mukava
kaikilla laitteilla.

Täysin uudistettu, kosketuksella toimiva käyttöliittymä tekee nopean palautteen antamisesta ja saannista nopeampaa ja selkeämpää kuin
aikaisemmin. Office 365 -käyttäjät voivat nyt nähdä toistensa kommentit ja vastata niihin SharePoint-pohjaisten jaettujen tarkistusten avulla.

Vaihtoehtoina eri lisensointimalleja:
- Acrobat Standard DC TLP-, CLP- sekä ETLA- ja VIP/VIP Enterprise -tuotteina
- Acrobat Pro DC TLP-, CLP- sekä ETLA- ja VIP/VIP Enterprise -tuotteina

Katso Acrobat DC esittelyvideo: https://www.youtube.com/watch?v=F0uq5gyqIf8

Avaa linkki Adoben case -esimerkkeihin.

Kaikki Acrobat DC: päivitetyt ominaisuudet

 

 

Hyödyllistä tietoa

© COMPAREX Finland Oy