Lisenssit ja valmistajat

Lisenssit ja valmistajat

Kaikki ohjelmistot ja palvelut yhdestä paikasta

Tuotevalikoimastamme löydät laadukkaita ohjelmistotuotteita jo lähes 100 valmistajalta. Hyödy sertifioidusta osaamisestamme!

Lisenssien hallinta on ydinosaamistamme. Tutustu uusiin palveluihimme:

 

Pitkäaikaiset suhteet johtavien valmistajien kanssa

COMPAREX-konserni on yksi Euroopan suurimmista valmistajariippumattomista IT-palvelutoimittajista, jolla on kansainvälistä ulottuvuutta ja joka tarjoaa konsultointia ja tukea lähes sadan eri ohjelmistovalmistajan noin 3000 tuotteelle.
Aktiivinen kumppanuus johtavien valmistajien kanssa ja 30 vuoden kokemus alalta antavat meille mahdollisuuden tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua ohjelmisto-omaisuuden hankintaan ja hallintaan liittyen.


Sertifioitu kumppani - kilpailukykyiset hinnat ja laaja valikoima

COMPAREX on Microsoftin EMEA Licensing Solutions Partner (LSP) ja tällä hetkellä yrityksellä on yli 4750 sertifiointia noin 70 toimittajalta mukaan lukien Microsoft, Autodesk, Citrix, VMware, Adobe, Symantec, McAfee, IBM, Snow Software ja EMC. Sertifioitu yhteispohjoismainen myyntitiimi sekä talon sisäinen License Desk takaavat ammattitaitoisen palvelun kaikissa ohjelmistolisensointiin liittyvissä asioissa. COMPAREXin toiminta 36 maassa varmistaa erittäin kilpailukykyiset hinnat niin pienempiin kuin suuriinkin ohjelmistohankintoihin ympäri maailman.

Mittavan kumppaniverkoston avulla pystymme tarjoamaan useissa maissa laajan kirjon lisäpalveluita, kuten ohjelmisto-omaisuuden hallinnan (Software Asset Management) palvelut tai IT-infrastruktuurin virtualisointi –palvelut sekä useita erilaisia koulutuksia ja räätälöityjä palvelukokonaisuuksia lähinnä suurempien organisaatioiden tarpeisiin.
 

© COMPAREX Finland Oy