Software

Ohjelmistohallinta ja pilvipalvelut

COMPAREX on kansainvälinen korkealaatuisten IT-palveluiden toimittaja sekä ohjelmistolisensoinnin ja ohjelmisto-omaisuuden hallinnan asiantuntija. Olemme laajentaneet toimintaamme kattamaan laajan pilvipalveluvalikoiman, josta lanseerasimme juuri Azure-pilvipalvelut sekä palveluihin kuuluvan Worshop -valikoiman. Lue täältä lisää.

Jo 30 vuoden ajan olemme toimineet asiakasrajapinnassa ohjelmistoomaisuuden sekä lisenssien hallinnan asiantuntijana. Sen lisäksi, että meillä on ainutlaatuista tietoa ohjelmistojen hankinnoista, hallinnasta ja lisensoinnista, tarjoamme kattavaa, valmistajariippumatonta palvelua yhdestä ainoasta paikasta.

Erittäin pätevät asiantuntijamme ovat mukana projekteissa liiketoiminnan ja IT:n yhteistoiminnan analysoinnista, hankintoihin, ratkaisujen ja palveluiden suunnittelusta käyttöönottoon sekä toimintaan ja tukeen. Noin 2 450 ihmistä 35 maassa viidessä maanosassa seisovat projektiesi takana. Teemme tiivistä yhteistyötä suurimpien toimittajakumppaneiden kanssa, kuten Microsoft, Citrix, VMware, Adobe, Symantec, McAfee, HP, Autodesk ja IBM. COMPAREX on Microsoft Licensing Solutions Partner (LSP) ja yrityksellä on yli 4750 eri sertifikaattia 70 valmistajalta.

© COMPAREX Finland Oy