COMPAREX Cloud partnerski program

 Direkten vpis

Tukaj vstopite v COMPAREX Cloud center:  Prijavite se

 Kako se pridružiti

 Ustvarite račun

Nov uporabnik? Prijavite se v COMPAREX Cloud center

 Podpora in kontakt

Imate kakšna vprašanja? Kontaktirajte nas

Zgradite uspešen posel v oblaku, ostanite pred konkurenco, bodite pripravljeni na tehnologijo v oblaku in pomagajte strankam do napredka. Pridružite se COMPAREX programu v oblaku za partnerje.

 

Tako boste lahko

 • Pridobili nove priložnosti za prihodek in se širili z manjšim tveganjem za poslovanje.
 • Izkoristili najbolj celovito storitev v oblaku.
 • Imeli prednost z najbolj celostnimi COMPAREX storitvami.
 • Pridobili dostop do COMPAREX Cloud centra.

COMPAREX Cloud partnerski program vam zagotavlja strokovno znanje licenciranja, podporo, svetovanje, izobraževanja, prodajo in marketing. Enostaven dostop in uporaba vam bosta omogočila, da se osredotočite na svoje stranke.

COMPAREX Cloud center Najnovejše tehnološko odkritje vam omogoča dobaviti Office 365, Windows 10 Enterprise, Microsoft Dynamics CRM Online, Enterprise Mobility + Security (EMS) in Microsoft Azure do vaših strank. Zagotavljamo enostavno dobavo produktov vašim strankam. Še več, s COMPAREX Cloud centrom lahko združite rešitve v oblaku s svojimi storitvami.

COMPAREX Cloud center vam omogoče oboje, razširitev poslovanja ter hkrati ohranitev nadzora. Poslovanje na globalni ravni je služba, ki se jo opravlja 24 ur na dan, 7 dni v tednu. Pomagamo vam, da ostanete v koraku s časom. S COMPAREX Cloud centrom se licence lahko naročijo kadarkoli, podnevi ali ponoči. Preko aplikativnih vmesnikov so naši sistemi neopazno povezani z Microsoftovimi platformami. To omogoča avtomatiziran proces dobave licenc, vi pa imate na ta način popolno kontrolo.

Posamezne kreditne linije vam pomagajo zmanjšati morebitna tveganja in individualno določanje marže. Dodatno vam omogočamo tudi natančna in prilagojena mesečna poročila obračunavanja, da se lahko sami odločite kako boste svojim strankam zaračunavali.

Microsoftove rešitve v oblaku vam prinašajo nove priložnosti do prihodov med tem ko ob minimalnem tveganju razširite svoje poslovanje. Prijavite se v COMPAREX Cloud Partner Program in v nekaj dneh boste imeli aktiven posel v oblaku.

Ne rabite investirati v dostavo in proces obračunavanja, niti v podporo strankam. Vse bo zagotovljeno iz strani COMPAREXa.

Kot partner COMPAREX Center rešitve v oblaku boste profitirali samo najboljše storitve: licenciranje, podpora, svetovanje, izobraževanje, prodaja in marketing. Izkoristite pomoč svetovalca, ki ga potrebujete.

COMPAREX Cloud asistent

Licenciranje
Najboljše rešitve za vaše stranke. COMPAREX je ponudnik katerekoli možnosti licenciranja, vključno z operativno odličnostjo. Izkorisite možnosti licenčnega svetovanja in v skladu s potrebami vaših strank kombinirajte različne možnosti licenciranja in različne proizvajalce.

Podpora
Se znajdete kdaj sami v temi? S Cloud Helpdesk se to ne bo več zgodilo. COMPAREX vam zagotavlja odzivno podporo Office 365 storitev. Naši strokovnjaki bodo odgovorili na vsa vprašanja v zvezi z obračunavanjem, tehničnimi težavami in vsemi ostalimi informacijami povezanimi z Office 365. Za vse ostale teme se povežemo z Microsoftovo podporno ekipo in glede na dobre odnose hitro pridobimo željene informacije.

Izberite med poslovnim paketom, ki vključuje podporo od ponedeljka do petka med 8. in 18. uro ali razširjen paket, ki zagotavlja podoporo ves čas, hkrati pa dobite še mesečno poročilo o poizvedbah. .

COMPAREX Cloud Helpdesk je vključen v ponudbo COMPAREX cloud rešitve. To je mogoče razširiti z aktivnimi komponentami, kot tudi rešitvami drugih ponudniki, prilagojeno vašim potrebam.

Svetovanje

 • Pridobite dostop do COMPAREX izkušenih svetovalcev, kateri imajo za sabo veliko projektov in uspešnih zgodb.
 • Pridobite dostop do COMPAREX Cloud arhitektov, kateri vam lahko pokažejo najboljše primere za migracjo, implementacijo in vam pomagajo uvesti rešitve v oblaku.

COMPAREX Cloud Boost: Izobraževanje, Prodaja, Marketing

COMPAREX podpira svoje partnerje s poglobljenimi tehničnimi in prodajnimi treningi, vezanimi na Microsoft Cloud rešitve in hkrati na obračunavanje COMPAREX Cloud centra. Nudimo stalne online konference, kjer predstavimo vse novosti in vas seznanimo z napovedmi. Prednost za vas predstavlja tudi naša izkušena ekipa, ki je podprta s COMPAREX Tele Account Management ekipo. Za nameček se lahko pridružite naši visoko usposobljeni marketing ekipi.

 • Tehnični in prodajni treningi vezani na Microsoft rešitve v oblaku.
 • redne online konference za naše partnerje.
 • Pridružite se izkušeni marketing ekipi.
 • Marketinško in prodajno gradivo za interno in eksterno uporabo.
 • Prodajna podpora COMPAREX Tele Account Management ekipe.

Ponudite svoje rešitve v celoviti storitvi v oblaku! Povečajte svojo vrednost in ustvarite nove priložnosti za prihodek z združenjem svojih storitev z Office 365, Windows 10 Enterprise, Microsoft Dynamics CRM Online, Enterprise Mobility + Security (EMS) in Microsoft Azure.