• Firstline Workers: Maintenance and Field Support

  Имам нужда от директна връзка
  с моите експерти, за да отговоря
  на всички предстоящи въпроси,
  независимо къде съм.

  Майк, Инженер

 • Firstline Workers: Customer Services

  Работата по обслужване на клиенти, запълва
  голяма част от работното ми време. Имам само
  няколко минути на ден, за да чета имейли,
  новини и съобщения, когато съм в движение.

  Марк, Обслужване на клиенти

 • Firstline Workers: Healthcare

  За мен е от съществено значение да се
  обучавам постоянно и в удобно за мен време.
  Само по този начин мога да съветвам и да
  лекувам пациентите си по най-новите стандарти!

  Кристофър, Хирург

 • Firstline Workers: Sales Association

  Искам клиентите ми да бъдат доволни
  от покупките. Имам нужда да черпя
  опит от най-добрите практики и
  да получавам навременни съвети.

  Джон, Мениджър ключови клиенти

Вашите служители (Firstline Wokers): Лицето и сърцето на вашата организация

Почти всяка индустрия има служители от първа линия: Хора, които са зад щанда, на телефона, строителни работници и извършващи ежедневни операции. Те са първите, които представят вашата марка, и виждат вашите продукти на живо, за да могат успешно да ги предлагат на вашите клиенти

Често срещани сценарии

Sales Associates

Търговски сътрудници

Като надеждни партньори за вашите клиенти, тези служители трябва да имат отговор на почти всички възможни въпроси. За да се предоставят такива отговори, служителите, свързани с продажбите, се нуждаят от лесен достъп до информацията за продуктите и трябва да бъдат информирани за промоциите.

Maintenance Workers

Работници по поддръжката

Работниците могат да бъдат по-добре информирани относно насоките и процедурите за безопасност; могат бързо да достигнат до експерти, за да разрешат проблемите, да елиминират потенциални проблеми и да подобрят качеството.

Customer Services

Обслужване на клиенти

Като първи контакт, вашето обслужване на клиенти е основната точка, когато става дума за опита на клиентите с вашата компания. Вашите служители трябва да бъдат информирани за последните новини, съобщения и промоции. Най-добрите практики за продажби и услуги могат лесно да се споделят.

Medical Staff

Медицински екип

Винаги на път и на първа линия, когато става дума за директна клиентска поддържка, обслужващите екипи се нуждаят от гъвкави решения, когато им потрябват, по отношение наобучения и информация.

Най-големите предизвикателства пред работната сила

Някои от тези служители са в директен контакт с клиенти, особено в търговията на дребно, хотелиерството и транспорта. Други може да не работят директно с клиенти, но естеството на тяхната работа е такава, че те са мобилни, винаги са в движение или не стигат до офиса. По принцип всички те се сблъскват с едни и същи предизвикателства:
 

Накратко

 • Трудност при управлението на графици и задачи
 • Липса на доверие между мениджърите, ръководителите и служителите 
 • Обучение и внедряване
 • Мигновени Съобщения & онлайн състояние липсват, но са от съществена важност в много сценарии
 • Лоша комуникация с корпоративния офис
 • Споделянето на устройства може да увеличи рисковете
 • Технологията често е ограничена, остаряла и несигурна

Решенията на Майкрософт могат да дадат възможност на вашите служители да работят още по-добре

Share best practices with Office 365 F1

Споделяйте най-добрите практики

Yammer, Teams

Train and upskill your employees with Office 365 F1

Обучавайте и надграждайте уменията на служителите си

Stream, SharePoint, Yammer

Digitize business processes with Office 365 F1

Дигитализиране на бизнес процесите

StaffHub, Flow

Deliver real-time expertise with Office 365 F1

Предоставяне на опит в реално време

Teams, Skype for Business, Outlook

Protect sensitive data with Office365 F1

Минимизиране на риска и разходите

Azure AD, Threat and Information Protection

КОМПАРЕКС електронна книга (eBook): Приложения и услуги включени в решенията на Майкрософт - Firstline Workers

Get your eBook today

Office 365F1 и Microsoft 365 F1 могат да ви помогнат да се справите с ежедневните предизивкателства пред вашите служители. Споделяйте добри практики и обучавайте вашите служители, дигитализирайте вашите бизнес процеси и предоставяйте експертиза в реално време, като минимизирате вашия риск и разходи с Office 365 F1. Допълнителните възможности на Microsoft 365 предоставят 360 решение за вашите служители от първа линия (Firstline Workers)

Вземете вашата безплатна eBook (EN)!

В дълбочина: Управлявайте всички предизвикателства с Microsoft 365

Office 365 Enterprise F1 вече разполага с Microsoft StaffHub, за да осигури по-лесни, по-интелигентни инструменти за създаване, актуализиране и управление на графици и задачи. Мениджърите вече могат да отделят по-малко време за създаването и организирането на работния си ден и да отделят повече време за своите екипи, клиенти и управление на ежедневните операции.

Служителите вече могат да получат достъп до лесни за използване мобилни и уеб инструменти, за да виждат своя график, да променят смени, да си пускат отпуска, да намерят информация и да се свържат с екипа си. Освен това PowerApps и Flow, които са включени в Office 365 Enterprise F1, предоставят още по-комплексни възможности и инструменти, които помагат за управление на работата, попълване на формуляри и автоматизиране на общите процеси.

С тази актуализация ние предоставяме на всеки човек свободата и средствата да оптимизира работната си програма и да се съсредоточи върху най-важните дейности

Услугите на Office 365, се използват в целия свят за свързване на организации, екипи и служители, в това число Yammer, Skype for Business и наскоро обявените Microsoft Teams, част от Office 365 Enterprise F1, предоставят свързаност в организацията чрез на съвременни технологии

Мениджърите, ръководителите и работниците вече могат да се свързват и работят заедно в реално време с чат, мигновени съобщения и онлайн присъствие. Също така корпоративните новини и последна информация могат бързо да бъдат съобщени с увереност чрез видео излъчване, съобщения и призиви за действие.

Тези разширени нови функции правят Office 365 още по-силен инструмент за свързване на организацията, сближаване на екипи и лица и изграждане на ангажирана и активна работна среда.

Работната сила от първа линия (Firstline Workers) често е гръбнакът на организацията, така че ние трябва да поддържаме тези служители обучени, информирани и готови да вършат по-добре работата си.

Възможностите, налични в Office 365 Enterprise F1 с SharePoint Online, Office Online, OneDrive for Business и сега с Microsoft StaffHub, вече се използват в някои от най-големите организации в света и позволяват лесен достъп до съдържанието и ресурсите за обучение. Тези интегрирани услуги опростяват програмите за обучение и готовността, като предоставят материали в дълбочина, достъпни директно от цялата организация.

Можете също така да централизирате и мащабирате учебното съдържание с екипните сайтове, да сформирате екипи с инструменти за съвместна работа и да приемате множество стилове на обучение, като доставяте видеоклипове с висока разделителна способност или споделяте просто съдържание на различни устройства. Развийте, обучавайте и усъвършенствайте организацията си, като предоставяте необходимата информация, от която се нуждаете навсякъде и по всяко време.

Последната актуализация на Office 365 Enterprise F1 предоставя на потребителите и организациите още по-съвременни възможности за създаване на дигитална идентичност, като същевременно остава сигурна и лесна за управление. Тя ви помага да въвеждате служителите от първа линия (Firstline Workers) в директорията на вашата организация и да маркирате специфични услуги въз основа на техните нужди, като същевременно запазвате контролите за сигурност и достъп, на които можете да разчитате днес чрез Office 365 admin center

Сега цялата работна сила може безопасно да получи достъп и да споделя информация във вашата мрежа, за да си сътрудничи и да се възползва напълно от услугите за производителност на Office 365 F1.

Започнете сега с Office 365 F1

Няма по-добър начин, от този да разберете как работи и да се убедите сами. Ние можем да ви предложим най- различни услуги за Office 365:

COMPAREX Office 365 F1 Services at a glance
Споделете какво ви е необходимо, чрез линка по-долу и ще се свържем с вас незабавно.