COMPAREX Value Inspiration and Experience Workshop VIEW
COMPAREX Value Inspiration and Experience Workshop VIEW

"Как да разбера какви са моите възможности?"

Office 365 е ново решение за нас. С всички негови приложения (apps) предоставя неограничени възможности. Но как моят бизнес може да се възползва от тях? Бих искал да знам как мога да използвам потенциала на Microsoft Office 365 в корпоративната ни среда.

"Защо да използвам приложенията на Office 365?"

Office 365 е от скоро внедрен в нашата компания. Като цяло не е нов за нас, но искам да имам повече информация как да използвам конкретно приложение (app) на Office 365. Има толкова много полезни функции, които могат да подпомогнат бизнеса ми - бих искал да разбера повече за тях.

"Как да съм информирам своевременно за всички нови приложения (apps)?"

Ние използваме постоянно Office 365 в нашата компания, но все повече нови функционалности и приложения се добавят. Как да бъда информиран за най-новите приложения и функционалности и да не пропусна възможности?

Вдъхновен вместо отегчен

"Този подход е страхотен! Досега не съм виждала нещо подобно. Microsoft Teams е познат за нас, но останах изненадана след като видях възможностите за интеграция с други приложения (third party apps), в това число за управление на проекти, сътрудничество с външни партньори или работа в екип. Беше наистина хубаво да се видят реални и практични примери, а не някакво общо съдържание. Добра работа!"

Финансов изпълнителен директор от голяма Европейска банка

Social Proof VIEW Finance Executive

Използвайте Office 365 за вашите индивидуални нужди

С COMPAREX VIEW ще получите практически насоки за Microsoft Office 365 и неговите приложения. Уъркшопът е създаден за компании и потребители, които искат да бъдат информирани за най-новите функции и неограничени възможности на приложенията от Office 365, като Teams, OneDrive, Skype, Yammer и Delve. VIEW предлага възможност да откриете и внедрите нови приложения от Office 365, които ще улеснят вашите бизнес процеси.

Нашите видеоклипове с бизнес сценарии ще ви вдъхновяват да намерите тези, които са подходящи за вашите корпоративни потребности. Работим заедно с вас, за да определим ползите 1. намаляване на разходите 2. по-бърза, по-добра и по-ефективна работа 3. повишаване на сигурността.

VIEW е персонализиран съобразно вашите конкретни нужди, ситуация и времева рамка, както и индивидуалното внедряване на Office 365.

Discover your individual value

Открийте вашите индивидуални ползи от използването на Office 365 като се запознаете с възможностите на всяко приложение.

Work more productively and efficiently

VIEW е изцяло практически насочен и предлага реални ползи за вашата компания в ежедневната работа.

Adapt best practices

Приложете най-добрите практики в използването на услугите на Office 365 и тествайте в демо среда.

Защо VIEW?

Inspiring

Вдъхновен вместо отегчен

VIEW не е обикновено обучение, а е създаден, за да ви вдъхнови и да споделим опита си с вас.

Customized

Персонализиран вместо по шаблон

Използвайте пълните възможности на Office 365 за Вашите специфични нужди.

Focused

Фокусирайте се върху това, което има значение

В зависимост от вашите бизнес нужди, ще ви представим най-добрите приложения от Office 365.

flexible

Гъвкави в продължителността

Продължителността на уъркшопа може да варира от няколко часа до цял ден.

 

Регистрирайте се сега

VIEW Flyer

COMPAREX VIEW за Office 365 с един поглед

Изтеглете брошурата и получете цялата информация за COMPAREX Value Inspiration & Experience Workshop (VIEW).

 

Изтегли брошура

Какво казват нашите клиенти

Social Proof VIEW CEO

“Имам бизнес ползи вместо само функционалности.”

Хедър, Главен изпълнителен директор

“Наистина ми хареса формата на VIEW за Office 365. Беше лесно да се разбере, визуално, да се предизвикват емоции с много идеи за подобряване на производителността, и намаляване на стреса. За акцентът беше в превръщането на функциите на Office 365 в реални бизнес ползи.”

Social Proof VIEW Sales Director

“Този подход ни помогна да опредим кои приложения (apps) на Office 365 са най- подходящи за нашия бизнес.”

Робин, Търговски директор

“По време на уъркшопа дискутирахме различни сценарии за използване на всяко от приложенията на Office 365, което ни помогна да определим следващите стъпки във внедряването и да открием полезни функции, които да подпомогнат ежедневната ни работа. Особено много ми харесаха видията с конретни бизнес сценарии.”

Какво казват нашите експерти

 

How Office 365 Enterprise E5 Can Replace Your Local Telephone System

Classic telephone systems from the 1990s have become obsolete. What about simply integrating the telephone system into your current collaboration strategy? We’ll show you how Office 365 lets you manage landline and mobile calls with Skype for Business.

MS Office 365 Multi-Geo Tenant Capability is Now Available

Putting an end to tenants in every region, Microsoft has confirmed general availability of the MS Office 365 multi-geo tenant capability. Our expert Thino Ullmann provides an insight.

COMPAREX eBook: Office 365 Plans and Included Apps

With the growing number of available services in Office 365, it is easy to get confused. But don’t worry - we have compiled an eBook for you, which provides an overview of the most useful apps and tools included in different Office 365 plans and shows how they can help you to boost your collaboration and productivity within your company.

Готови ли сте за VIEW за Office 365?

Регистрирайте се сега:

Изпращайки този формуляр въведените данни ще бъдат предадени и съхранявани от КОМПАРЕКС за контактни цели. Данните ви при никакви обстоятелства няма да бъдат разкривани на трети страни. За повече информация относно вашите данни и права можете да прегледате нашата Privacy Policy.