COMPAREX Value Inspiration and Experience Workshop VIEW
COMPAREX Value Inspiration and Experience Workshop VIEW

"Kako lahko odkrijem svoje priložnosti?"

Paket Office 365 je za nas novost. Z vsemi svojimi aplikacijami ponuja nešteto možnosti. Vendar kako točno lahko moje podjetje od tega pridobi korist? Rad bi vedel, kako lahko izkoristim potencial paketa Microsoft Office 365 za svoje potrebe.

"Zakaj naj uporabljam vse te nove aplikacije paketa Office 365?"

Paket Office 365 je bil nedavno implementiran v našem podjetju. To pomeni, da smo z njim že seznanjeni. Sedaj pa bi želel pridobiti še jasno razlago o uporabi določene aplikacije Office 365. Obstaja toliko koristnih funkcij, ki lahko podpirajo moje podjetje - rad bi jih spoznal in videl, kaj prinašajo.

"Kako sem lahko vedno na tekočem z vsemi novimi aplikacijami?"

V našem podjetju že intenzivno uporabljamo paket Office 365, kateremu pa se dodaja vse več novih aplikacij in funkcij. Kako smo lahko s temi novostmi vedno na tekočem in ne zamudimo nobenih pomembnih priložnosti?

Inspiracija namesto dolgčasa

"Ta delavnica je bila res odlična! Nikoli še nisem videla česa podobnega. Aplikacija Microsoft Teams nam je že bila znana, vendar je prišlo do »AHA« trenutka, ko sem videla integracijo aplikacij tretjih oseb, npr. za projektno vodenje, sodelovanje z zunanjimi partnerji ali ekipno delo. Zelo lepo je videti prave in praktične primere in ne generične vsebine kot običajno. Dobro opravljeno!"

Povratne informacije vodstva velikega evropskega podjetja

Social Proof VIEW Finance Executive

Z delavnico COMPAREX VIEW lahko spoznate paket Office 365

COMPAREX Value Inspiration and Experience Workshop (VIEW) je praktična delavnica za paket Microsoft Office 365 in vse njegove aplikacije (imenovane tudi »Workload«). Delavnica je namenjena podjetjem in uporabnikom, ki se počutijo preplavljeni s številnimi funkcijami in neskončnimi možnostmi aplikacij Workload paketa Office 365, kot so Teams, OneDrive, Skype, Yammer, Delve & co. VIEW ponuja možnost, da svoje poslovne poteke dela izkusite s podporo paketa Office 365.

Ne boste prejeli le še enega paketa neštetih aplikacij, ki jih morda ne boste nikoli uporabljali. Vsaka delavnica bo prilagojena vašim zahtevam.
Poudarek je na razumevanju zakaj, kako in kdaj uporabiti specifične aplikacije Workload paketa Office 365. To bo povečalo vašo dnevno učinkovitost poslovanja. S scenariji »Ali ste vedeli...?« lahko s paketom Office 365 popolnoma prilagodite svoje poteke dela.

Delavnica VIEW bo prilagojena vašim potrebam in okoliščinam, npr. vrsta implementacije paketa Office 365 v vašem podjetju.

Discover your individual value

Odkrijte individualno vrednost paketa Office 365, medtem ko odkrivate priložnosti za vsako aplikacijo. Po delavnici boste vedeli, kako jih uporabiti za svoje individualne potrebe.

Work more productively and efficiently

Delajte bolj produktivno in učinkovito, saj delavnica VIEW ne prinaša le teoretičnega razumevanja, temveč tudi konkretne vrednosti za vaše podjetje pri vsakodnevnih opravilih.

Adapt best practices

Prilagodite najboljše prakse za aplikacije paketa Office 365, ki so prikazane med delavnico VIEW s pomočjo metodologije sodelovanja COMPAREX v kombinaciji s praktičnimi primeri.

S paketom Office 365 boste osvojili svoje izzive pri sodelovanju!

Inspiring

Inspiracija namesto dolgčasa

VIEW bi naj bila delavnica navdiha in izkušenj, ne pa usposabljanje.

Customized

Prilagojena in ne generična vsebina

Uporabite splošno vrednost paketa Office 365 glede na svoje individualne potrebe.

Focused

Osredotočite se na to, kar je pomembno

Vrhunske aplikacije paketa Office 365 so prikazane glede na vaše poslovne potrebe.

flexible

Prilagodljiva dolžina

Trajanje delavnice ima lahko razpon od nekaj ur do celega dneva.

 

Register Now

VIEW Flyer

Pregled delavnice COMPAREX VIEW za paket Office 365

Prenesite letak in si zagotovite vse informacije o delavnici COMPAREX Value Inspiration & Experience.

 

Prenesite svoj letak

Kakšno je mnenje naših strank

Social Proof VIEW CEO

“Deljenje podatkov je zdaj zelo preprosto.”

Helena, CEO

“Veliko potujem in s svojimi sodelavci delim veliko podatkov. Ni neobičajno, da sodelujemo z več ljudmi, na primer zaradi obsežne grafike za oglaševalsko akcijo. Pred tem smo podatke delili s pomočjo drugih aplikacij ali storitev v oblaku. Ampak nekako nikoli ne veš, kdo bi še lahko imel dostop do teh podatkov. Z OneDrive je zdaj to vse zelo enostavno, hitro in varno. Odlična zadeva!”

Social Proof VIEW Sales Director

“Vedno na tekočem s pritiskom na gumb.”

Peter, direktor prodaje

“Naša prodajna ekipa vzporedno deluje na več razpisih. Ni lahko slediti stvarem. Zlasti, če iščeš najnovejšo različico dokumentov. Z aplikacijo Delve se je iskanje končno končalo. Jasnost, s katero lahko ta aplikacija združuje informacije in zbira dokumente, je neverjetna. Z nekaj kliki sem vedno na tekočem. Odlično!”

Kaj menijo naši strokovnjaki

 

How Office 365 Enterprise E5 Can Replace Your Local Telephone System

Classic telephone systems from the 1990s have become obsolete. What about simply integrating the telephone system into your current collaboration strategy? We’ll show you how Office 365 lets you manage landline and mobile calls with Skype for Business.

MS Office 365 Multi-Geo Tenant Capability is Now Available

Putting an end to tenants in every region, Microsoft has confirmed general availability of the MS Office 365 multi-geo tenant capability. Our expert Thino Ullmann provides an insight.

COMPAREX eBook: Office 365 Plans and Included Apps

With the growing number of available services in Office 365, it is easy to get confused. But don’t worry - we have compiled an eBook for you, which provides an overview of the most useful apps and tools included in different Office 365 plans and shows how they can help you to boost your collaboration and productivity within your company.

S potrditvijo tega obrazca bodo vnešeni podatki posredovani in shranjeni na COMPAREX-u za namene kontaktiranja. Vaši podatki se v nobenem primeru ne bodo razkrili tretjim osebam. Dodatne informacije o svojih podatkih in pravicah lahko pregledate v našem pravilniku o zasebnosti.