Ook wij zijn in de wereld van de podcasts gestapt. Veel klanten geven namelijk de voorkeur aan het luisteren naar een podcast in plaats van het lezen van artikelen. En daar spelen wij graag op in.

Talk Techie To Me is een COMPAREX podcast over technologie, IT en de impact daarvan op onze wereld. Een podcast vol met ongezouten meningen, maar zeker heel informatief. Elke twee weken nemen wij een aflevering op over actuele onderwerpen, waarbij de achterliggende gedachte steeds technologie is in de breedste zin van het woord.

Wil je automatisch op de hoogte blijven van nieuwe podcasts? Geen probleem! Je kunt eenvoudig in Soundcloud aangeven dat je een seintje wilt krijgen als er een nieuwe podcast beschikbaar is.

Abonneren via Soundcloud  

De mogelijkheden van Microsoft Teams

In deze podast duiken Madeleine en Jeroen, samen met Hylke van der Velde en Michel Mars in de wereld van Microsoft Teams.

Microsoft security en de Moderne Werkplek

In deze podcast hebben we als gast Security expert Ronald Schouten. Jeroen Engelander en Madeleine van de Rotten bespreken met hem de mogelijkheden van Microsoft Security en de Moderne Werkplek.

De mogelijkheden in het Mobility landschap

In deze podcast bespreken Jeroen Engelander, Madeleine van de Rotten en Robin Hobo het huidige Mobility landschap. Robin vertelt ons Microsoft, VMware en Citrix te bieden hebben.

Het belang van een goede adoptie van O365

In deze aflevering bespreken we de achtergrond en het belang van een goede adoptie van software zoals Office 365 in je organisatie, waardoor jouw medewerkers zich verder ontwikkelen en efficiënter worden.

Microsoft Ignite The Tour Amsterdam 2019

In deze podcast hebben we het over de aankondigingen tijdens Microsoft Ignite voor producten zoals Windows Virtual Desktop, Windows Defender ATP, en Microsoft FSlogix (voor Office 365 virtualisatie).

Mogelijkheden End of Life Windows 7 & Office 2010

Een aantal significante Microsoft producten lopen uit support, zoals Windows 7 en Office 2010. Daniel Perrier, Jeroen Engelander en Madeleine van de Rotten bespreken de opties. (28 maart 2019)

Hoe beluister je zo'n podcast precies?

Onze podcasts kun je rechtstreeks beluisteren op Soundcloud, maar er bestaan ook een aantal handige apps voor je mobile device om dit te kunnen doen. Welke app je het beste kunt gebruiken heeft te maken met je device en uiteraard ook met je persoonlijke voorkeur.

Apple devices

Voor Apple devices wordt de Soundcloud podcast automatisch doorgezet naar iTunes. In iTunes kun je onze podcasts vinden door te zoeken op COMPAREX. Heb je een podcast die je wilt beluisteren, dan klik je op het wolkje om die te downloaden. De podcasts zijn gemiddeld 100 Mb groot.

Android devices

Voor Android zijn er verschillende apps in de Play Store die je kunt gebruiken, waaronder Pocket Cast, TuneIn Radio en Stitcher, maar er zijn uiteraard meer apps, zoals die van Google zelf.

 

Wil je met ons eens van gedachten wisselen over bepaalde onderwerpen of heb je advies nodig? Neem dan contact met ons op. Dat kan heel eenvoudig via de link naar het onderstaande formulier.

 Neem NU contact met ons op!