COMPAREX is Cloud & Managed Services Provider of the Year 2016! Bedankt voor uw stem!

COMPAREX is Cloud & Managed Services Provider of the Year 2016!

Tijdens het Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala in Studio 21 in Hilversum, is COMPAREX Nederland eerste geworden in de categorie Cloud & Managed Services Provider!

Het Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala werd dit jaar voor de tweede keer gehouden en is het grootste Nederlandse netwerkevenement voor IT-leveranciers, distributeurs, resellers, cloud & service providers die met elkaar zakendoen.

Dit jaar zijn een overweldigend aantal stemmen uitgebracht op de genomineerden. In de categorie Cloud & Managed Service Provider wist COMPAREX Nederland van de vijf genomineerden de meeste stemmen binnen te halen.

Michel van Teijlingen, General Manager COMPAREX Nederland: “Graag wil ik iedereen die op ons gestemd heeft en de organisatoren van Dutch IT-channel hartelijk bedanken voor deze geweldige eer. Daarnaast gaat mijn dank uit naar alle collega’s bij COMPAREX Nederland. Dat wij ons nog middenin de transformatie bevinden om de meest waardevolle IT solutions & services organisatie te zijn en nu al verkozen worden tot de beste Cloud & Managed Services Provider van Nederland is volledig te danken aan jullie fantastische inzet!"

Witold Kepinski reikt de Dutch IT-channel Cloud & Managed Services Provider of the Year 2016 Award uit aan Michel van Teijlingen

Michel van Teijlingen neemt de Dutch IT-channel Cloud & Managed Services provider of the Year Award in ontvangst uit handen van Witold Kepinski, Hoofdredacteur Dutch IT-channel.

Delegatie van COMPAREX Nederland aanwezig bij de Dutch IT-channel awards

Op de achterste rij v.l.n.r.: Vincent van den Bout, Celine Duinsbergen, Torsten van der Welle, Déni Harrewijn, Marina van Kersbergen, Dave Leur, Joy Buskermolen, Michel van Teijlingen.

Op de voorgrond v.l.n.r.: Edo de Zwaan, Chris van der Zwan, Mark Kaandorp, Ruud Baas, Danny de Jonge.