ISV

Geen marketing en sales? Zo versnelt u de groei van uw business

Bouwt uw bedrijf mooie softwareoplossingen op de publieke Cloud en heeft u veel technische kennis in huis, maar beschikt u niet over een eigen marketing- en salesafdeling? Dat maakt het groeien van uw business een stuk lastiger. Hoe kunt u toch uw product effectief in de markt zetten?

Het ISV-programma in een notendop

Haal het maximale uit uw marketing met het ISV Partnership Programma van COMPAREX. COMPAREX gelooft in samenwerken. Wij hebben als grootste contractpartner van Microsoft in Nederland een netwerk van 1.700 klanten in Nederland en 22.000 klanten wereldwijd. Omdat wij onze klanten goed kennen en zowel op technisch als op C-level met hen schakelen, weten wij wat de behoeftes zijn van onze klanten.

COMPAREX kan independent software vendors (ISV’s), die zelf nog niet alle middelen en budgetten in huis hebben om hun product optimaal in de markt te zetten, heel gericht in contact brengen met de juiste potentiële klanten. Zo kunt u snel en efficiënt een eigen netwerk opbouwen binnen de partnernetwerken en klantendatabase van COMPAREX.
 

Een win-winsituatie

COMPAREX wil uw business helpen groeien. Wij geloven dat door samenwerking een win-winsituatie ontstaat:

Wij worden verantwoordelijk voor uw licentiebeheer en u versterkt uw business door te profiteren van onze expertise van de markt, onze kennis van alle mogelijke contracten en onze ervaren accountmanagers. Door de behoefte van onze klant te koppelen aan de innovatieve (software)oplossingen van onze ISV-partners, zorgen wij voor toegevoegde waarde voor beide partijen.

Webinar over het ISV-programma

Op 19 december hebben we een webinar gegeven over het ISV-programma. Wilt u meer weten? Vraag dan de link naar het webinar op via onderstaande formulier.

 Vraag nu de link op naar ons webinar!

De concrete aanpak

Wij boosten uw business door uw product binnen ons netwerk onder de aandacht te brengen. Tevens krijgt u een persoonlijk ISV Market Specialist die ervoor zorgt dat uw oplossingen binnen onze organisatie worden vertegenwoordigd en bij onze accountmanagers op de radar blijven. Onze klanten zitten in iedere branche, van media tot onderwijs en van gezondheidzorg tot finance. Zo matcht COMPAREX uw oplossing met uw ideale klant. Daarnaast organiseren en faciliteren wij verschillende marketingactiviteiten waardoor uw oplossing de juiste aandacht krijgt. Zo creëert u snel een waardevol netwerk.

De voordelen op een rij. COMPAREX boost uw business met:

  • het bepalen van een businessstrategie om uw netwerk uit te breiden met potentiële klanten en contacten binnen het Microsoft-netwerk; 
  • het optimaliseren van uw kosten op het gebied van licentiemanagement;
  • een go-to-market-plan waarmee u met nieuwe potentiële klanten in contact komt dankzij onze 80 accountmanagers en co-marketingactiviteiten;
  • Een ISV Market Specialist waar u continu mee kunt sparren; 

Meer weten over wat COMPAREX als kennispartner voor uw business kan betekenen? Neem contact op met onze ISV Market Specialist Benny van der Poel.

Neem contact op

Benny van der Poel

Benny van der Poel

ISV Industry Specialist

Referentie SmartMed

SmartMed levert geautomatiseerde oplossingen voor alles wat met medicijnen te maken heeft en het ziekenhuis. Van het electronisch voorschriijven van recepten, de controle op de veiligheid ervan door de apotheek, het op voorraad houden van de medicijnen door de apotheek tot en met het veilig toedienen van de medicijnen door de verpleegkundige.

 Bekijk hier de videoreferentie