• Lees de blogs van COMPAREX
    Partner with us
    Via het COMPAREX ISV-partnerprogramma

Geen marketing en sales? Zo versnel je de groei van jouw business

Bouwt jouw bedrijf mooie softwareoplossingen op de publieke Cloud, heb je veel technische kennis in huis, maar beschik je niet over een eigen marketing- en salesafdeling? Dat maakt het groeien van jouw business een stuk lastiger. Hoe kun jij toch jouw product effectief in de markt zetten?

Het ISV-programma in een notendop

Haal het maximale uit jouw marketing met het ISV Partnership Programma van COMPAREX. COMPAREX gelooft in samenwerken. Wij hebben als grootste contractpartner van Microsoft in Nederland een netwerk van 1.700 klanten in Nederland en 22.000 klanten wereldwijd. Omdat wij onze klanten goed kennen en zowel op technisch als op C-level met hen schakelen, weten wij wat hun behoeftes zijn.

COMPAREX kan Independent Software Vendors (ISV’s), die zelf nog niet alle middelen en budgetten in huis hebben om hun product optimaal in de markt te zetten, heel gericht in contact brengen met de juiste potentiële klanten. Zo kun jij snel en efficiënt een eigen netwerk opbouwen binnen de partnernetwerken en klantendatabase van COMPAREX.
 

Een win-winsituatie

COMPAREX wil jouw business helpen groeien. Wij geloven dat door samenwerking een win-winsituatie ontstaat:

Wij worden verantwoordelijk voor jouw licentiebeheer en jij versterkt jouw business door te profiteren van onze expertise van de markt, onze kennis van alle mogelijke contracten en onze ervaren accountmanagers. Door de behoefte van onze klant te koppelen aan de innovatieve (software)oplossingen van onze ISV-partners, zorgen wij voor toegevoegde waarde voor beide partijen.

 Kijk hier voor een overzicht van onze ISV partners

De concrete aanpak

Wij boosten jouw business door jouw product binnen ons netwerk onder de aandacht te brengen. Tevens krijg je een persoonlijke ISV Market Specialist toegewezen die ervoor zorgt dat uw oplossingen binnen onze organisatie worden vertegenwoordigd én bij onze accountmanagers op de radar blijven. Onze klanten zitten in iedere branche, van media tot onderwijs en van gezondheidzorg tot finance. Zo matcht COMPAREX jouw oplossing met jouw ideale klant. Daarnaast organiseren en faciliteren wij verschillende marketingactiviteiten waardoor jouw oplossing de juiste aandacht krijgt. Zo creëer je snel een waardevol netwerk.

De voordelen op een rij - COMPAREX boosts jouw business met:

  • het bepalen van een businessstrategie om jouw netwerk uit te breiden met potentiële klanten en contacten binnen het Microsoft-netwerk; 
  • het optimaliseren van jouw kosten op het gebied van licentiemanagement;
  • een go-to-market-plan waarmee jij met nieuwe potentiële klanten in contact komt dankzij onze 80 accountmanagers en co-marketingactiviteiten;
  • Een ISV Market Specialist waarmee jij continu kunt sparren; 

Meer weten over wat COMPAREX als kennispartner voor jouw business kan betekenen? Neem contact op met ISV Market Specialist Benny van der Poel.

Webinar over het ISV-programma

Op 19 december hebben we een webinar gegeven over het ISV-programma. Meer weten? Vraag dan de link naar het webinar op via het onderstaande formulier.

 Vraag nu de link op naar ons webinar!

Neem contact op

Benny van der Poel

Benny van der Poel

ISV Industry Specialist

Referentie SmartMed

SmartMed levert geautomatiseerde oplossingen voor alles wat met medicijnen te maken heeft en het ziekenhuis. Van het electronisch voorschriijven van recepten, de controle op de veiligheid ervan door de apotheek, het op voorraad houden van de medicijnen door de apotheek tot en met het veilig toedienen van de medicijnen door de verpleegkundige.

 Bekijk hier de videoreferentie