• Ontdek de mogelijkheden van
    Microsoft Office 365
    Met de Value Inspiration & Experience
    Workshop for Microsoft Office 365

"Hoe kan ik de potentie van Office 365 ontdekken?"

Office 365 is nieuw voor de meesten van ons. Het biedt talloze mogelijkheden door alle verschillende applicaties. Maar hoe kunnen mijn organisatie en ik profiteren van deze mogelijkheden? Ik wil graag weten hoe ik de volledige potentie van Microsoft Office 365 voor mijn doeleinden kan gebruiken.

"Waarom zou ik alle Office 365 applicaties gebruiken?"

Office 365 is recentelijk in onze organisatie in gebruik genomen. Dus het is niet helemaal nieuw voor ons, maar nu wil ik graag duidelijke uitleg over een bepaalde Office 365 app. Er zijn zoveel handige features die mij tijdens mijn werk kunnen ondersteunen – ik wil graag weten welke dat zijn en kijken hoe die mij voordeel opleveren.

"Hoe blijf ik up-to-date met alle nieuwe applicaties?"

We maken al uitgebreid gebruik van Office 365 in onze organisatie, maar telkens worden meer en meer applicaties en functionaliteiten toegevoegd. Hoe blijven we up-to-date en voorkomen we dat we interessante nieuwe features en applicaties missen?

Pas de toegevoegde waarde van Office 365 toe op jouw individuele behoeften

Met de COMPAREX Value Inspiration and Experience Workshop (VIEW), krijg je een hands-on workshop voor Microsoft Office 365 en de verschillende applicaties. De workshop is bedoeld voor eindgebruikers en IT decision makers die overdonderd zijn door de talloze mogelijkheden van de Office 365 applicaties, zoals Teams, OneDrive, Skype, Yammer en Delve. VIEW biedt de mogelijkheid om de toegevoegde waarde, zowel persoonlijk als zakelijk, van Office 365 te ontdekken en te ervaren.

Met onze video's over zakelijke scenario's inspireren wij jou om de toegevoegde waarde te vinden die is toegespitst op jouw individuele behoeften. Dit kan bijvoorbeeld zijn: kostenreductie, sneller, beter en efficiënter werken of het verbeteren van de beveiliging.

De VIEW is op maat gemaakt naar jouw specifieke behoeften, situatie en tijdpad, als jouw individuele Office 365 implementatie.

Discover your individual value

Leer Office 365 kennen terwijl je de mogelijkheden van alle applicaties ontdekt door het bekijken van video’s met voorbeelden van bedrijfsscenario’s. Leer hoe je kosten reduceert, sneller en efficiënter werkt en de beveiliging verbetert door de verschillende applicaties te gebruiken.

Work more productively and efficiently

Werk productiever en efficiënter door niet alleen de theorie te begrijpen, maar ook concrete voordelen te ervaren met praktische use cases over jouw dagelijkse werkzaamheden. We willen jou inspireren om meer uit Office 365 te halen.

Adapt best practices

Pas best practices toe voor Office 365 functionaliteiten. Deze worden getoond tijdens de VIEW-sessies door de COMPAREX samenwerkingsmethodologie te gebruiken met tips en tricks en hands-on voorbeelden.

Waarom VIEW voor Office 365?

Inspiring

Raak geïnspireerd in plaats van verveeld

Het is een inspiratie en experience workshop, geen training.

Customized

Maatwerk in plaats van algemene informatie

We passen de mogelijkheden van Microsoft Office 365 toe op jouw individuele behoeften.

Focused

Focus op wat voor jou belangrijk is

Afhankelijk van jouw organisatorische behoeften worden de belangrijkste Office 365 applicaties behandeld.

flexible

Laat de medewerkers zelf bepalen

Door de medewerkers zelf mee te laten beslissen, zullen ze sneller de nieuwe Office 365 applicaties gaan gebruiken.

Meld je NU aan!

Overzicht van COMPAREX VIEW voor Office 365

Download de flyer en bekijk alle informatie over de COMPAREX Value Inspiration & Experience Workshop.

 

Download de flyer

Vervang jouw lokale telefonie door Office 365 Enterprise E5

Klassieke telefoonsystemen uit de jaren 1990 zijn inmiddels overbodig geworden. Wat denk je van het eenvoudig integreren van je telefonie inje huidige samenwerkingstrategie? Wij laten je (in dit Engelstalige blog) zien hoe Office 365 jouw vaste en mobiele telefoonverkeer afhandelt met Skype for Business.

MS Office 365 Multi-Geo Tenant mogelijkheden nu beschikbaar

Maak een einde aan verschillende tenants voor elke regio. Eén enkele Office 365 Multi-Geo-tenant vormt de ideale oplossing die ook nog eens kosten bespaart. Hoe werkt deze tenant precies en wat zijn de voordelen? Senior Technical Presales Executive Thino Ulmann geeft in zijn blog een uitgebreide toelichting.

COMPAREX eBook: Office 365 Plans and Included Apps

Met het toenemende aantal beschikbare services in Office 365, raak je gemakkelijk de kluts kwijt. Maar geen paniek - we hebben een (Engelstalig) eBook voor je samengesteld dat een overzicht geeft van de meest nuttige apps en tools die deel uitmaken van de verschillended Office 365 plannen en dat laat zien hoe deze je kunnen helpen je samenwerking en productiviteit in je organisatie toe te laten nemen.

Klaar voor VIEW voor Office 365?

Neem vandaag nog contact met ons op:

Door het invullen en versturen van dit formulier wordt de ingevoerde data verzonden naar en opgeslagen door COMPAREX voor contactdoeleinden. Uw gegevens zullen in geen geval worden gedeeld met derden. U kunt additionele informatie over uw gegevens en rechten terugvinden in onze Privacy Policy.