COMPAREX Managed Services

Voor het benutten van nieuwe oplossingen heeft COMPAREX – samen met partners – ook alle benodigde IT-services beschikbaar. Organisaties worden met onze Managed Services volledig ontzorgd. Wij zorgen voor de aankoop en het beheer van softwarelicenties. Zo maken we licentiebeheer efficiënter en helpen we klanten met hun compliance.

Met ons Portfolio Management Platform bieden wij onze klanten snel inzicht in welke applicaties aanwezig zijn. Dit biedt grote voordelen. U kunt hierbij denken aan kostenbesparingen, inzage in welke software versies gebruikt worden in relatie tot security breaches (zie de meest recente ransomware uitbraak) en het uniformiseren van applicaties (één applicatie voor één behoefte).

Uw Microsoft Office365 cloudomgeving beheren wij volledig met onze Unified Cloud Management oplossing.

COMPAREX Portfolio Management Platform

Krijg een beter overzicht van uw software en verander uw softwaredata in concrete voordelen: verminder uw kosten, voorkom veiligheidsrisico's en verbeter uw onderhandelingspositie.

 Lees meer

COMPAREX Unified Cloud Management

Unified Cloud Management helpt uw organisatie te groeien met Office 365. Naast de "Onboarding" module, zijn de volgende modules beschikbaar: Support, Optimize en Manage.

 Lees meer

COMPAREX Cloud Solutions Provider Program Tier 1

Wilt u als klant zorgeloos gebruikmaken van online diensten en per dag kunnen op- en afschalen? Per maand betalen voor de werkplekken die uw organisatie effectief gebruikt? Dat kan met het Microsoft Cloud Solutions Provider (CSP)-programma van COMPAREX.

 Lees meer

COMPAREX Cloud Solutions Provider Program - Tier 2

Wilt u als reseller, ISV of hosting partner uw omzet verdubbelen met het CSP-programma? Met toegang tot een portal met een compleet aanbod diensten, zoals Office365 en Azure? En volledige Nederlandse support? Wij regelen het. Als Indirect Cloud Solution Provider ontzorgen wij u maximaal.

 Lees meer

Neem contact op