• Bekijk het COMPAREX Serviceportfolio

Onze diensten zijn bedoeld om klanten te helpen succesvol te zijn in een wereld met steeds veranderende technologie. Het zijn oplossingen die IT-afdelingen in staat stellen de nieuwste technologie te ontdekken, in te plannen en te implementeren in lijn met de strategie van jouw organisatie en de wensen en eisen van jouw eindgebruikers. Alle diensten ondersteunen bovendien jouw digitale transformatie, de wens om je ROI te vergroten en tegelijk de risico's te verkleinen die te maken hebben met het moderniseren van jouw legacy IT-omgeving.

Verhoog de productiviteit, bespaar op kosten en vergroot de transparantie

Via consultancy en managed services helpt COMPAREX jou de controle te krijgen over jouw constant veranderende softwareomgeving. We zorgen voor een volledige transparantie en helpen jou bij het bepalen van kostenbesparingen, veiligheidsrisico's en mogelijke compliance issues. Daarnaast geven wij informatie die jij kunt gebruiken voor jouw strategische IT-besluitvorming. Ons doel is om jouw IT-omgeving te vereenvoudigen en jou te inspireren. 

Hoe helpen wij jou?

Vereenvoudigde toegang tot de cloud

  • Ondersteuning bij jouw stap naar - en het werken in de cloud
  • Voor migratieprojecten en bij het bepalen van de beste route voor jouw organisatie

Dynamische inzet van diensten

  • Introduceer snel nieuwe ideeën en cloud applicaties
  • Schaal jouw infrastructuur en vereenvoudig de toegang om de productiviteit van gebruikers te verhogen

Kostenbeheersing

  • Houd controle over het gebruik en de kosten daarvan via interactieve dashboards
  • Stem plannen, budgetten en middelen af op je organisatie en wensen/eisen van de gebruikers

Veilige en stabiele systemen

  • Zorg voor een betrouwbare en snel reagerende cloudinfrastructuur
  • Bescherm jouw omgeving en data met managed services

Oplossingen

Wij bieden jou de ideale infrastructuur

We begrijpen dat elke beslissing om naar de cloud te gaan een grote stap is, vooral wanneer je rekening houdt met de mogelijke impact van verstoring van het bedrijf en de beveiliging. COMPAREX helpt jou met met het bepalen en uitzetten van jouw ideale migratiereis. Als eerste bekijken wij jullie huidige infrastructuur en maken wij een routekaart om deze infrastructuur in de cloud te optimaliseren. Daarnaast leveren wij alle benodigde tools en beheerde services om kostenoptimalisatie, transparantie en effectief cloudgebruik te garanderen.

Beheer jouw software portfolio voor maximaal resultaat

Met Software Portfolio Management & Compliance heb je op elk gewenst moment een gedetailleerd overzicht van jouw volledige softwarepositie. Dit omvat inzicht in welke items zijn gekocht en geïnstalleerd, waar deze zich bevinden, hoe ze zijn geconfigureerd, wat wordt gebruikt en door wie deze worden gebruikt. Dit niveau van transparantie is beschikbaar in on-premise, cloud- en hybride cloudomgevingen en daarmee kun je een volledig geoptimaliseerd, veilig en compatibele softwareportfolio beheren.

Inspireer een transformatiecultuur

Doordat de meeste bedrijven nu mobiele en flexibele werkplekken ondersteunen, kunnen gebruikers vanaf elke locatie of apparaat werken. Deze mogelijkheid is binnen organisaties veranderd van 'nice to have' naar 'must have'. Met de Modern Workplace-oplossing van COMPAREX kun je nieuwe manieren bepalen en integreren om de productiviteit, samenwerking en communicatie binnen een uitgebreide organisatie te verbeteren. Onze experts ondersteunen jou om systemen en processen te moderniseren in overeenstemming met bredere initiatieven voor een digitale transformatie.