Voorwaarden COMPAREX Nederland B.V.

COMPAREX maakt onderscheid in Algemene Voorwaarden en aanvullende voorwaarden voor Cloud Services en Global Managed Services.

Algemene Voorwaarden

Hier kunt u de COMPAREX Algemene Voorwaarden inzien. (And here you can find the English COMPAREX General Teams and Conditions).

Voorwaarden Cloud Services

Hier kunt u de COMPAREX Special Terms and Conditions for Cloud Services inzien.

Voorwaarden Global Managed Services

Hier kunt u de COMPAREX Special Terms and Conditions for Global Managed Services inzien.

Voor het bekijken van PDF documenten heeft u een programma zoals Adobe Acrobat of Adobe Acrobat Reader nodig. De meest actuele (gratis) versie van Acrobat Reader kunt u hier downloaden:

Get Adobe Reader

Disclaimer

COMPAREX Nederland B.V. heeft deze website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld, echter het heeft niet de pretentie juist, volledig en up-to-date te zijn.

Als service provider is COMPAREX Nederland B.V. verantwoordelijk voor de informatie die zij beschikbaar stelt. COMPAREX B.V. is echter niet verplicht om informatie die wordt doorgegeven of opgeslagen door derden te controleren. Ook is het niet verplicht om zaken die zouden wijzen op illegale activiteiten te onderzoeken. Dit staat los van de verplichting om bepaalde informatie te blokkeren of te verwijderen.

COMPAREX Nederland B.V. kan echter niet aansprakelijk worden gesteld totdat een specifieke overtreding van de wet onder haar aandacht wordt gebracht. Zodra COMPAREX Nederland B.V. wordt geïnformeerd over dergelijke illegale activiteiten, zal de betreffende inhoud onmiddellijk verwijderd worden.

De website van COMPAREX Nederland B.V. bevat links naar andere websites van derden. COMPAREX Nederland B.V. heeft geen invloed op de inhoud van deze websites. Er kan daarom geen garantie worden gegeven met betrekking tot de inhoud van andere websites. De partij die verantwoordelijk is voor de inhoud van de gelinkte pagina's is altijd de betreffende provider of exploitant van de website. Op het moment dat deze links werden gecreëerd heeft een evaluatie plaatsgevonden naar de vraag of de websites in kwestie mogelijkerwijs illegale inhoud bevatten. Dergelijke inhoud is niet aangetroffen. Er kan echter in redelijkheid niet van COMPAREX Nederland B.V. worden verwacht dat zij constant toezicht houdt op de inhoud van de individuele links, zonder concrete vermoedens dat deze illegale inhoud bevatten. Als COMPAREX Nederland B.V. zich bewust wordt van dergelijke illegale inhoud, zullen de links in kwestie onmiddellijk worden verwijderd of uitgeschakeld.

Voor zover de website van COMPAREX Nederland B.V. persoonlijke gegevens (zoals naam, adres en/of e-mail adres) opvraagt, vindt dit plaats op vrijwillige basis, voor zover mogelijk.

Wij wijzen er uitdrukkelijk op dat het derden niet is toegestaan ​​de contactgegevens op deze website te gebruiken voor het verzenden van ongevraagd promotie- en informatiemateriaal. De exploitant van deze website behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om gerechtelijke stappen te ondernemen indien zij ongevraagd promotiemateriaal, waaronder spam, per e-mail ontvangen. COMPAREX Nederland B.V. respecteert te allen tijde de auteursrechten van anderen.

De inhoud en informatie die door COMPAREX Nederland B.V. te vinden is op deze website is onderworpen aan het Nederlandse auteursrecht. Bijdragen van derden worden geïdentificeerd als zodanig. Het dupliceren, bewerken, verspreiden en elke andere vorm die verder gaat dan wat is toegestaan ​​onder het auteursrecht, vereist de schriftelijke toestemming van de auteur in kwestie. Downloads en kopieën van deze pagina zijn alleen toegestaan ​​voor privédoeleinden en mogen niet worden gebruikt in een commerciële context.

Privacy beleid

Wij begrijpen hoe belangrijk het is voor onze klanten en hun business om hun persoonsgegevens te beschermen. Binnen de COMPAREX Groep nemen wij deze berscherming zeer serieus. Op de webpagina's van ons internationale COMPAREX Privacy Center treft u uitgebreide informatie aan over dit onderwerp.

Heeft u vragen of opmerkingen over ons privacy beleid, dan kunt u contact opnemen met onze Data Protection Officer bij FIRST PRIVACY GmbH. De contactgegevens treft u in het Privacy Center aan.

Uiteraard kunt u ook een e-mail sturen naar info@comparex.nl.

Imprint

Deze website is opgesteld door COMPAREX Nederland B.V. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Directie:

Michel van Teijlingen (General Manager)
Vincent van den Bout (Sales Director)

BTW nr.: NL801250857B01

Neem contact op