De COMPAREX Foundation
De COMPAREX Foundation: Samen het verschil maken

Alpe d'Huzes 2014 - Jérôme Snakkers

Maandag 9 juni 2014 - Missie geslaagd - EUR 10.000,- voor het KWF

Alpe d'HuZes is een evenement voor en door mensen met een verhaal, voor en door mensen voor het goede doel; dat kanker binnen 10 jaar een chronische ziekte zal zijn!

In oktober 2013 hebben Ingrid, mijn partner, en ikzelf ons als individuele deelnemer  laten ingeschreven voor de Alpe d'HuZes 2014. Voor onze zoon Thomas (11 jaar) was in de Alpen een berg opfietsen, op dat moment te onbekend, te spannend. Toen Thomas in december toch besloot om mee te doen hebben we ons in laten schrijven als team, een team met 2 doelen, geld ophalen voor het KWF en als team op een leuke en gezonde manier de top te beklimmen en samen in hoop over de top heen kijken.

Op 5 juni j.l. is ons dit gelukt! We zijn ’s morgens om 10 uur gestart, niet in de vrieskou maar met een zonnige 10 graden. In alle rust zijn we naar boven gefietst, genietend van de aansporingen van velen voor Thomas, genietend van de fantastische supporters om ons heen, genietend van een fantastisch uitzicht over de Alpen en vol ontzag voor de kracht in ons lichaam om deze ‘berg’ te beklimmen. We hebben er een fantastische klim van gemaakt en zijn als team samen over de finish gekomen.

Op 5 juni om 13.32 kwam Team Pienelien over de meet van Alpe dHuZes!

In dit laatste half jaar hebben we een traject ingezet wat een fantastische ervaring is geworden. Onze inzet werd meer dan beloond door onze omgeving, onze initiatieven zijn door velen opgepakt en met al hun  inzet en donaties hebben wij een fantastische bijdrage kunnen leveren aan het KWF. Op dit moment staat ons bedrag op  ± EUR 10.000,-, in onze ogen een fantastisch bedrag.

Dank jullie wel voor jullie steun en support, dank jullie wel voor jullie bijdrage!

DE DOELSTELLING VAN ALPE D’HUZES IS DAT BINNEN 10 JAAR, KANKER EEN NIET DODELIJKE ZIEKTE ZAL ZIJN. ONZE HOOP IS DAT DIT OOK GAAT GELDEN VOOR KANKER BIJ KINDEREN.

Groet,
Team Pienelien, Ingrid, Jerome & Thomas